Zanimivo
4019 ogledov

Vikend oddih v dvoje: sprostitve, wellness in anti-age tretmaji

Marvie
1/8
Marvie Hotel & Health
Zaposleni, zlasti tisti, ki so izpostavljeni nenehnemu stresu, vse pogostoje prakticirajo oddihe v trajanju le nekoliko dni, da bi se uspešneje spopadli z vsakodnevnimi poslovnimi in zasebnimi obveznostmi. Naše priporočilo za to pomlad so medicinski wellness programi v Splitu.

Kratek oddih v trajanju nekaj dni, vsake dva do tri mesece, je edini način za povrnitev ostrine uma in svežine počutja. Nenehno sedenje povzroča bolečine v hrbtu in ramenih, neuravnotežena prehrana pušča posledice na strukturi kože, kar vsekakor ne ustreza niti osebnostnem razpoloženju, medtem ko vas pretirana osredotočenost na delo in nadure odpeljeta od svojih ljubljenih. Da bi telo in um spet spravili v ravnovesje, priporočamo, da se odpravite v Marvie Hotel & Health, moderno dizajniran in sodobno opremljen prvi hotel v Dalmaciji, specializiran za zdravstveni turizem.

Marvie | Avtor: Marvie Hotel & Health Marvie Hotel & Health
Večina od 76 prostornih sob in apartmajev ima pogled na morje, pravim hedonistom pa priporočamo hotelski apartma z jacuzzijem v sobi. V hotelu je prostorni wellness z notranjim bazenom, finsko in turško savno, jacuzzijem, kotičkom za sprostitev in tušem presenečenja, kakšno presenečenje le-ta krije pa boste morali ugotoviti sami. Hotel ima tudi MediDerm Clinic - ambulanto za estetsko dermatologijo in ordinacijo za fizikalno in rehabilitacijsko medicino Aqua Med Medical Wellness. Strokovni terapevti in maserji Aqua Med-a vas bodo z masažami sprostili, sanirali poškodbo, ter vas vodili skozi posamezne vaje v vodi ali telovadnici, na voljo pa vam je tudi akupunktura. MediDerm Clinic ima trenutno odlično ponudbo z dvema nočitvama, neomejeno uporabo wellnessa in pomlajevalnim paketom za dame. Sestoji se iz Dermapen tretmaja z mirkoiglicami, ki kožo spodubi k proizvodnji kolagena in regeneraciji, lahko pa se kombinira z mezoterapijo ali Red Carpet Peel by Dr. Obagi, idealnim tretmajem za zmanjšanje drobnih gubic, hiperpigmentacije in diskoloracije.

Marvie | Avtor: Marvie Hotel & Health Marvie Hotel & Health

Moškim se najpogosteje svetuje izbira Hydrafacial tretmaja – bazičnega zdravljenje, ki vključuje medicinski piling in mezoterapijo za vse, ki si želijo povrniti svežino na svojem obrazu. Za zmanjšanje gub pa se moški običajno odločijo za tretmaje z botoksom, ki rešujejo tudi problem prekomernega potenja. Za obnovo kolagena se uporablja tretma z mikroiglicami v kombinaciji z lastno plazmo (PRP), prav ta tretma pa se priporoča vsem pacientom s čezmernim izpadanjem las in zgodnjo stopnjo androgenetske alopecije.

Marvie | Avtor: Marvie Hotel & Health Marvie Hotel & Health
Skupaj z osebo, s katero boste prispeli in se odločili z njo preživeti nekaj dni v Splitu, lahko izberete isti sproščujoči wellness program ali glede na vaše cilje, izberete različne programe medicinskega wellnessa in lepotnih in zdravstvenih tretmajev ter skupaj uživate v pauzah in večernih uricah. Kot idealen kraj za skupno kavo ali aperitiv, se obvezno napotite na hotelsko strešno teraso z edinstvenim pogledom na južnodalmatinske otoke. Gre za eno najbolj sončnih hrvaških mest, zato ne pozabite na sončna očala in kremo z faktorjem. Sonce in obala sta razlog, da boste z boljšo polovico še posebej uživali v sprehodu po čudoviti obmorski promenadi.

Če vaše trenutne prehranjevalne navade resno vplivajo na kakovost vašega življenja, vam je v sklopu Aqua Med-a na voljo nutricionist, kjer bodo diabetikom in tistim, ki morajo zaradi zdravstvenih ali drugih razlogov paziti na svojo prehrano, v hotelski restavraciji servirane okusne jedi v skladu z osebnimi potrebami. Da'Mar je odlična restavracija, v kateri se mediteranska, domača živila pripravljajo s sodobnimi kulinaričnimi tehnikami in so lahki obroki izjemnih okusov v ponudbi vsak dan, imajo pa tudi zelo širok izbor dobrot brez glutena. Je edinstven kraj, kjer ni potrebe po kompromisih med kulinaričnim užitkom in zdravo prehrano.

Marvie | Avtor: Marvie Hotel & Health Marvie Hotel & Health

Vse omenjene aktivnosti za sprostitev in skrbi zase ob prostornih sobah z udobnimi ležišči, zagotovljenim parkirnim mestom in zaprto garažo hotela ter možnosti, da s seboj pripeljete tudi hišnega ljubljenčka, so razlog, da se te dni odpravite v Split. Več na www.marviehotel.com/