Zanimivo
24 ogledov

Z električno zobno ščetko do najlepšega nasmeha

Sonicare Philips
Ste naveličani neučinkovitega ščetkanja? Si želite zdravih dlesni in lepih, belih zob?

Philips je razvil posebno električno zobno ščetko, ki vas bo prepričala že pri prvi uporabi. Nežna moč napredne Philipsove sonične tehnologije pomaga pri odstranjevanju zobnih oblog in to kar do 10-krat učinkoviteje kot navadna zobna ščetka. Prav tako bodo vaši novi zobni ščetki hvaležne tudi dlesni, saj boste s pomočjo Sonicare poskrbeli tudi za njihovo zdravje. Hkrati pa se lahko poslovite še od površinskih madežev in to le v treh dneh!

Najboljše za popolno ustno higieno vam nudi DiamondClean Smart

Za popolno ustno higieno lahko poskrbite s pomočjo električne zobne ščetke Philips DiamondClean Smart. Najbolj izpopolnjena zobna ščetka, vam poleg čiščenja, odstranjevanja madežev in nege dlesni nudi tudi aplikacijo, preko katere lahko spremljate svoje navade ščetkanja in jih s pomočjo aplikacije izpopolnite. Pametno zobno ščetko preprosto povežete s pomočjo bluetootha na pametni telefon in že lahko spremljate čas ščetkanja, ali z vašo zobno ščetko preveč oziroma premalo pritiskate, pokaže pa vam tudi dele, ki ste jih pri ščetkanju izpustili. Noro, kajne?

Udobje, ki ga nudi Sonicare

Električna zobna ščetka poleg tehnologije Smart Sensor in aplikacije, nudi tudi pet različnih načinov delovanja in tri možnosti nastavitve intenzivnosti. Električna zobna ščetka s popolno napolnjenostjo deluje tudi do 14 dni! Zobni ščetki je priložen tudi polnilni kozarec, kamor ščetko odložite, in le ta se polni kar preko kozarca. Vsa čast tistemu, ki je prišel na to idejo! To pa še ni vse, zraven je priložena tudi potovalna polnilna torbica z USB priključkom.