Zanimivo
2345 ogledov

Z orodjem Phone Clone na nov telefon prenesite aplikacije in podatke

Huawei
1/3
Huawei
Brezplačna aplikacija Phone Clone omogoča hiter in preprost prenos podatkov, datotek in aplikacije iz obstoječega pametnega telefona na novega.

Huawei je pred kratkim predstavil nova modela pametnih telefonov, ki ju odlikuje vrhunske zmogljivosti in kakovost izdelave. Opremljena sta s Huaweievo tržnico za distribucijo aplikacij AppGallery, prehod na novi pametni telefon Huawei pa je še dodatno poenostavljen z uporabo brezplačnega orodja Phone Clone.

Phone Clone je Huaweievo orodje za prenos podatkov, datotek in aplikacij iz stare naprave na novo. Stari pametni telefon ima lahko operacijski sistem iOS ali Android, prav tako pa ni važen model. Namesto da bi ročno nameščali aplikacije, nato pa prenesli še stike, fotografije, glasbo in še kaj, to steče samodejno. Slediti morate le nekaj preprostim korakom.

  1. Na obeh pametnih telefonih zaženite aplikacijo Phone Clone. Na Huaweievih je to že nameščena, na drugih pa jo poiščite v tržnici.
  2. V aplikaciji na starem telefonu določite, da je »star telefon«, na novem pa, da je »nov«, ter nato s starim preberite kodo QR, ki se bo izpisala na zaslonu novega.
  3. Izberite, kaj želite, da bo preneseno na nov telefon in počakajte nekaj minut, da je prenos zaključen.
  4. Zdaj že lahko uživate v zmožnostih novega telefona, na katerem so tudi vsi vaši podatki in aplikacije.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei
Med postopkom prenosa je treba upoštevati tudi nekaj pravil. Na primer, ni priporočljivo, da ko ta traja, ugasnete zaslon ene ali druge naprave, saj se bo v tem primeru postopek samodejno prekinil. Prav tako je bolje, če sta napravi postavljeni na podlago, ki slabo prevaja toploto, na primer na leseno mizo, med prenosom pa ju tudi ni priporočljivo uporabljati še za kaj drugega. Za konec še nasvet, da naj imata vsaj do polovico napolnjeni bateriji.

Več podatkov in nasvetov za uporabo aplikacije Phone Clone najdete tudi na Huawei forumu.

Na nove pametne Huaweieve pametne telefone, kot sta modela Mate Xs in P40 lite s Huawei mobilnimi storitvami (HMS), lahko na opisan način preprosto namestite skoraj vse priljubljene aplikacije, datoteke in podatke. Huawei Mate Xs je zložljiv pametni telefon z dvema zaslonoma, glavnim 16,76-centimetrskim (6,6-palčni) in drugim 16,20-centimetrskim (6,38-palčni), ki skupaj tvorita velik 8-palčni zaslon, ko je naprava razprta in deluje v tabličnem načinu. S tem ponuja izkušnjo za različne primere rabe, ki jih ni mogoče primerjati z drugimi pametnimi telefoni. Pametni telefon Huawei P40 lite pa z osupljivo zasnovo, inovativnim sklopom štirih zadnjih kamer, veliko baterijo in zmogljivim sistemom na čipu Kirin 810, izboljšuje uporabniško izkušnjo in generaciji mladih prinaša popolnoma nove vrednosti.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei