Zanimivo
89 ogledov

Zagreb postaja center regionalne YouTube scene

Joomboos Marko Prpic Pixsell
JoomBoos, najmočnejša medijska znamka za generacijo Z in milenijce, bo tretji rojstni dan ter 500 000 naročnikov proslavila z dogodkom, ki bo odmeval v celi regiji.

Totalni JoomBoos je enodnevni spektakel v organizaciji JoomBoosa, ki se bo izvajal 21. oktobra v Areni Zagreb, gostil pa bo najbolj znanega svetovnega youtuberja, KSIja in skoraj celo regionalno YouTube sceno.

Z več kot 19 milijonov YouTube naročnikov, je KSI tretja najbolj priljubljena zvezda v Veliki Britaniji. Pred njim sta samo Ed Sheeran in One Direction. Pravo ime te 25-letne zvezde je Olajide William "JJ" Olatunji, poleg snemanja videev za svoj YouTube kanal pa je postal slaven s hit pesmimi, ki jih snema tudi z amaterskimi boksarskimi tekmami, na katere izziva druge youtuberje. Njegova boksarska tekma z Loganom, Youtube kolegom, je za promocijo in popularizacijo boksa naredila veliko več kot so naredili profesionalni UFC promotorji, je izjavil Brendan Schaub bivši borec, danes priljubljeni podcaster ter komik.

Poleg KSIja, bo JoomBoos pripeljal tudi približno 50 vodilnih regionalnih youtuberjev kot so: Bake Prase, LayZ, TheSikrt, Saamo Petre, Chode, Idža, Ruža Rupić, Scrillet, Huligan iz Gimnazije in ostale ustvarjalce vsebin, ki jih Z generacija zvesto spremlja. Regionalni youtuberji skupaj štejejo več kot 5 milijonov naročnikov in oboževalcev po celem Balkanu in v nedeljo 21. oktobra bo Arena Zagreb postala center regionalne Youtube scene.

KSI | Avtor: KSI foto-promo KSI foto-promo

Program Totalnega JoomBoosa se začne ob 12 uri, poleg show-a na glavnem odru, kjer bodo youtuberji peli svoje hite in izvajali številna presenečenja, pa bodo obiskovalci lahko sodelovali na izobraževalnih delavnicah, kjer bodo imeli priložnost, da se naučijo kako snemati ter montirati dober video. Oboževalci se bodo lahko fotografirali s svojimi najljubšimi youtube-rji in od blizu spremljali izzive youtuba. Na prodajnih mestih bo možno kupiti revijo Videostar in ostale priljubljene JoomBoos rekvizite kot so beležnice, skodelice ter rokovnike, obiskovalci pa bodo povabljeni, da interaktivno sodelujejo skozi razne igre in aktivacije znotraj dvorane.

Vsi, ki si želijo priti in spoznati to največjo svetovno YouTube zvezdo, lahko svojo vstopnico za Totalni JoomBoos kupijo preko Entria in na njihovih prodajnih mestih po ceni 99 kun. Vstopnice lahko kupite tudi v paketu 3 plus 1 gratis. Za največje oboževalce smo pripravili VIP Fan pit vstopnice, da bi začutili vzdušje iz prvih vrst, in VIP Meet & Greet vstopnice, ki jim bodo zagotovile, da spoznajo KSIja ter ostale regionalne zvezde. Več informacij o dogodku boste našli na strani Totalni.JoomBoos.hr