Zdravje > Aktualno
15 ogledov

Iz nosu so ji potegnili ščurka

Ščurek v nosu Youtube
Ščurek ji je prilezel skoraj do lobanje.

Indijki, ki so jo mučili glavoboli, ni težav povzročal nihče drug kot živ ščurek, ki ji je zlezel globoko v nos. 42-letnica se je neko jutro zbudila z neprijetnim, bolečim občutkom za očmi, zato se je odpravila v bolnišnico, kjer so jih izprali nos. A to ni pomagalo, odrešil jo je šele specialist. Ščurek je namreč prilezel skoraj do lobanje.

Specialist M.N. Shankar je ženski nosna prekata pregledal z endoskopom in s tem prišel do grozljivega odkritja. "Videl sem, kako se notri premikajo majcene nožice", je povedal zdravnik v univerzitetni bolnišnici Stanley v mestu Chennai na jugu Indije.

Ob nadaljevanju pregleda je ugotovil, da je to, kar vidi, zadnjica ščurka. Česa takega ni v svoji 30-letni karieri videl še nikoli, je poudaril.

Ščurek je ženski v nos očitno zlezel med spanjem, napredoval pa je skoraj do začetka lobanje. Skrivnega gosta v glavi so na koncu uspeli izsesati skozi nos, postopek pa je preživel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.