Zdravje > Aktualno
501 ogledov

Kdo bo nadomeščal ministrico za zdravje

Milojka Kolar Celarc Anže Petkovšek
Ministrica za zdravje ostaja na bolniški?

Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc ostaja bolniško odsotna, so danes sporočili z ministrstva za zdravje. Ekipo ministrstva bo tako na regijskem obisku vlade v prihodnjih dveh dneh v Zasavju in Posavju vodila državna sekretarka Ana Medved.

V petek je ni bilo v državni zbor

Kolar Celarčevo so v petek pozno popoldne pregledali na urgenci Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana. Nato so jo odpustili v domačo oskrbo. Na ministrstvu niso pojasnili podrobnosti o ministričinih težavah. Je pa znano, da se je ministrica slabo počutila že prej, zaradi česar je v petek zjutraj tudi ni bilo v državni zbor.

Milojka Kolar Celarc Ministrica Slovenija Ministrica za zdravje na urgenco in v domačo oskrbo

Iz UKC Ljubljana pa so v soboto sporočili, da je bila ministrica zaradi resnejšega zdravstvenega stanja sprejeta na internistični prvi pomoči interne klinike. Obravnavana je bila po protokolih za tako ogrožajoče zdravstveno stanje. Po dodatnih diagnostičnih preiskavah so jo v soboto zgodaj zjutraj odpustili v domačo oskrbo.

Milojka Kolar Celarc Ministrica Slovenija Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc ima nenadne in nepričakovane zdravstvene težave
Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 10:57 05.december 2017.

    Kdo bo nadomeščal ministrico za zdravje.............mislite fikus zalival ?