Zdravje > Aktualno
757 ogledov

Novo glede testiranja in cepljenja v Ljubljani

hitro testiranje Anže Petkovšek Brezplačno hitro testiranje za virus Covid-19 na Kongresnem trgu.
Od jutri bo treba na Gospodarsko razstavišče in nič več v Športno dvorano Kodeljevo.

Množično testiranje na okužbo s koronavirusom s hitrimi antigenskimi testi bo za prebivalce ljubljanske občine od torka na Gospodarskem razstavišču (GR), ne več v Športni dvorani Kodeljevo. V torek bodo na GR začeli cepiti tudi proti covidu-19, je sporočil ZD Ljubljana.

Mario Fafangel Varnost Zdravje "Ob skoraj 21 tisoč cepljenjih imamo 54 prijav neželenega dogodka"

Testiranje bodo izvajali na GR v dvorani A na Dunajski 18, za spremembo lokacije pa so se odločili zaradi lažje dostopnosti in večjega prostora, ki ga potrebujejo ob večjem povpraševanju. Testiranje bo od srede do nadaljnjega potekalo od ponedeljka do petka od 11. do 15. ure, s sprejemom do 13.30, so navedli v Zdravstvenem domu (ZD) Ljubljana.

Covid-19 koronavirus Covid-19 Zdravje Pozor, nova študija glede prenosov virusa

Proti covidu-19 pa bodo najprej cepili izključno tiste, ki sodijo v prednostno skupino za cepljenje, ki so se prijavili pri osebnem zdravniku in jih je ta tudi pozval na cepljenje, so poudarili v ZD Ljubljana.

Z Mestne občine Kranj pa so sporočili, da bodo v četrtek v Kranju začeli cepljenje občanov, starejših od 80 let. Potekalo bo v dopoldanskem času v avli Mestne občine Kranj, zato bodo množično testiranje s hitrimi testi takrat izvajali v stari lekarni v Cerkljah.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 1
  • paschtexthat 05:12 12.januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za seks