Zdravje > Aktualno
59 ogledov

"Operacija je bila zelo hitra in nič ni bolelo!"

Bilić Vision Spletna klinika
Številni z odpravo laserske odprave dioptrije odlašajo le zaradi strahu. Ko opravijo cenovno ugodno, priznano, hitro in nebolečo operacijo po metodi Lasik, je vsem žal, da tega niso storili že prej.

“Operacija je bila popolnoma brez bolečin in vse skupaj je bilo opravljeno zelo hitro. Po nekaj dneh je bil moj vid 100-odstoten,” Je svojo izkušnjo po laserski operaciji oči po metodi LASIK v Polikliniki Bilić Vision opisala Janja Glavaš.

Očala je nosila kar 25 let. Najbolj jo je motilo to, da so se ji meglila pri vstopanju v tople prostore ali med kuhanjem in jih je morala brisati. “Otroci so nenehno segali po mojih očalih, mi jih raztegovali in kar naprej so bila umazana od otroških prstkov. Bilo me je zelo strah, da mi jih ne polomijo,” se spominja.

Tako se je naposled odločila, da si za rojstni dan podari lasersko odpravo dioptrije. Na spletnem omrežju Facebook je našla objavo z zelo ugodno ceno in takoj kontaktirala Spletno kliniko. “Zelo prijazno so mi predstavili ponudbo, potek pregleda in operacije in me dodatno opogumili za ta korak,” opisuje.

Njihova pomoč je brezplačna

Spletna klinika nudi slovenskim pacientom zdravstvene in tudi zobozdravstvene storitve pri priznanih specialistih v tujini, izbirajo pa le klinike z najboljšimi ocenami, ki imajo na voljo vrhunske in strokovno priznane specialiste, kot je tudi Poliklinika Bilić Vision. Njihov laserski center je namreč eden najsodobnejših laserskih centrov v Evropi. Z  WaveLight Allegretto Eye-Q laserjem dr. sc. Nadezda Bilić, kot mednarodno uveljavljena oziroma licencirana refraktivna kirurginja z dolgoletnimi praktičnimi izkušnjami z LASIK in PRK metodama, uspešno odpravlja motnje vida in odstranjuje dioptrijo.

Pomoč svetovalcev iz Spletne klinike je za bolnike popolnoma brezplačna. Pacientom zagotavljajo obisk pri zdravniku v najkrajšem možnem času, podajo jim vse informacije o klinikah in samih posegih, informirajo jih o morebitnem povračilu stroškov za določene opravljene zdravstvene storitve iz Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije in podobno. Na voljo so vam 24 ur na dan na telefonski številki 041 440 905. 

“Moj strah je bil odveč”

Podobno pozitivno izkušnjo kot Janja je imela tudi medicinska sestra Azra Hodžić, ki so jo očala motila predvsem iz estetskega vidika: “Ko sem hotela malo bolj poudarjen večerni make up, le ta nikoli ni prišel do izraza, saj sem z očali vse zakrila.” Očala so jo motila tudi pri teku, poleti na plaži in pri drugih aktivnostih. 

Z operacijo je dolgo odlašala, saj jo je bilo strah. Ves čas se je bala, da bi se med operacijo kaj zgodilo in bi imela poškodovane oči, zato je dolga leta kupovala nova očala. “Ko sem seštela, koliko denarja sem v vseh teh letih namenila za nakup očal, sem se kljub strahu odločila, da opravim operacijo,” pravi.

Spominja se, da je bil njen strah odveč, saj je ni nič bolelo in je bilo vse v hipu končano. “Zelo sem bila navdušena nad ambientom v Polikliniki Bilić Vision, največ mi je pomenil osebni pristop osebja in zdravnikov. Prepričali so me že prej v Spletni kliniki, kjer smo mi dali vse informacije glede pregleda, posega, postopka in obiska Poliklinike Bilić Vision. Vsi so se mi maksimalno posvetili in počutila sem se kot da sem ena in edina,” je zaključila.

Okrevanje traja le dva dni

Tina Kržišnik je pred lasersko operacijo po metodi LASIK nosila kontaktne leče, kar ji je predstavljalo nenehno obremenitev. Zaradi njih ni bila nikoli sproščena, predvsem jo je bilo strah med raznimi aktivnostmi kot sta denimo plavanje in potapljanje. Ko je na Facebooku zasledila izjavo Klemna Bundarle o svoji izkušnji z operacijo, je poklicala Spletno kliniko, kjer ji je svetovalka predstavila celotni postopek operacije po metodi Lasik in poudarila, da bo njeno okrevanje trajalo dva dni. “Odgovorila je na vsa moja vprašanje in že sem imela termin za pregled. V kliniki so se mi popolnoma posvetili, prepričala me je njihova odkritost, čut za človeka, strokovnost in prijaznost,” se spominja.

“Operacija je bila zelo hitra, nič ni bolelo! Moj vid je sedaj odličen! Absolutno priporočam vsem polikliniko Bilić vision in Spletno kliniko, v kateri so mi bili na voljo tudi 24 ur na dan po opravljenem posegu in so bili odlična podpora v času okrevanja,” je zaključila.

Preberite še:

Še ugodnejša laserska odprava dioptrije

"Pred posegom sem bil živčen, seveda"

Na specialistični pregled brez čakalnih dob

Popoln vid na vse razdalje