Zdravje > Aktualno
46 ogledov

Poseg, ki ga morate čim prej opraviti

Maskara Profimedias
Vprašanje za vse, ki nosite očala ali kontaktne leče: Zakaj se še vedno niste odločili za lasersko odpravo dioptrije? Preberite spodnji članek in dvomov ne bo več. To je poseg, ki ga morate čim prej opraviti.

Spletna klinika v tokratni nagradni igri podarja vrhunsko in varno lasersko odpravo dioptrije po metodi LASIK pri priznanih strokovnjakih v Polikliniki Bilić Vision. Prijavite se na obrazec na dnu članka in morda boste prav vi tisti srečnež ali srečnica, ki bo za vedno odložil nadležna očala.

Brez očal bo vaš svet lepši, zvečer boste lahko gledali televizijo v ležečem položaju, do izraza bodo prišla vaša ličila in oči. S sončnimi očali ne bo več težav, zvečer in zjutraj ne bo vstavljanja in odstranjevanja kontaktnih leč, portne aktivnosti pa bodo brezskrbne in zato še bolj razveseljujoče.

Več kot 70.000 zadovoljnih pacientov 

“Gre za LASIK metodo, ki je najbolj priznana metoda na svetu in po kateri je bilo operiranih že 40 milijono ljudi,” pojasnjuje svetovalka v Spletni kliniki Aleksandra Selčan. Številka ni presenetljiva, saj gre za hitro in nebolečo metodo, ki je hkrati tudi cenovno ugodna.

Aleksandra Selčan pravi, da so se za sodelovanje s Polikliniko Bilić Vision odločili, ker gre res za kliniko z visokim ugledom, kjer že več kot dvajset let izvajajo diagnostiko in zdravljenje najrazličnejših očesnih bolezni s pomočjo najsodobnejših metod in z vrhunsko opremo. 

Dodaja, da imajo v zadnjih dvajsetih letih več kot 70.000 zadovoljnih pacientov in da je po zadnjih raziskavah javnega mnenja, Bilić Vision celo ena najboljših ustanov za oftalmologijo na Hrvaškem. “Potrebno je preveriti delovanje klinike, izkušenost specialistov, kirurgov, uspešnost zdravljenja in operativnih posegov in zadovoljstvo pacientov,” pojasnjuje.

Njo poseg v Polikliniki Bili Vision prepriča predvsem zaradi kakovosti in priporočil, dostopne cene, prijaznosti osebja in individualnega pristopa do pacineta. “Ker se pri njih v kliniki pacient ne počuti kot številka oziroma denarnica,” še pravi.

Strah je povsem odveč 

V Spletno kliniko pokličejo številne osebe, ki se samega posega bojijo.  “Eno najpogostejših vprašanj je, ali poseg boli,” pravi Aleksandra Selčan in odgovarja, da je poseg popolnoma neboleč in vse skupaj traja le nekaj minutk. “Številne zanima tudi, ali gre lahko pri posegu kaj narobe. V kolikor poseg izvaja operater z večletnimi izkušnjami, do napak ne pride,” dodaja.

Mnogi sprašujejo tudi, ali je odprava dioptrije trajna. Selčanova pravi, da je, v kolikor kandidat ustreza parametrom, ki jih zahteva poseg. Sicer pa v spletni kliniki ne ugotavljajo primernosti kandidata za odpravo dioptrije, saj preglede izvajhajo v kliniki. “Za vsakega se najde rešitev, ali je to vgradnja 3fiol leč ali pa multifokalnih leč,” opisuje.

Selčanova poudarja, da je cena laserske odprave dioptrije dolgoročno cenejša od uporabe očal in kontaktnih leč, laserska odprava dioptrije je toliko dostopnejša tudi zaradi možnosti obročnega odplačevanja na 48 obrokov. Več o izračunih najdete TUKAJ.

Prijavite se na spodnji obrazec in sodelujte v nagradni igri za brezplačno lasersko odpravo dioptrije.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.