Zdravje
9088 ogledov

Čutila je tujek v očesu ... še zdravnica je bila šokirana

Oko Profimedia
"Tudi sama sem bila presenečena, kaj takega nisem še nikoli videla"

Ženska, ki je prišla k oftalmologinji zaradi občutka, da je "nekaj v njenem očesu", je imela globoko pod veko 23 dnevnih kontaktnih leč, poroča The Guardian.

Dr. Katerina Kurteejeva iz California Eye Associates v Newport Beachu v Kaliforniji je bila šokirana, ko je odkrila veliko število kontaktnih leč, video o posegu je celo delila na svojem Instagram profilu. Video si lahko ogledati na spodnji povezavi, a ni primeren za  tiste z občutljivim želodcem.

"Tudi sama sem bila presenečena. Kaj takega še nikoli nisem videla," je Kurteejeva povedala za TODAY. "Vse kontaktne leče so bile skrite globoko pod veko kot kup palačink."

"Pacientka, ki je stara 70 let in je želela ostati anonimna, nosi kontaktne leče že 30 let," je dejala zdravnica. K Kurteejevi je prišla 12. septembra, ker je čutila tujek v desnem očesu in opazila tudi sluz. Ženska je sicer dolgo izpuščala svoje redne obiske v ordinaciji zaradi strahu pred okužbo s COVID-19.

Ultrazvok trebuha Slovenija Zdravje Stroške poti pacient plača sam zobar zobozdravnik Zdravje Zobozdravniki: "To je nevarno za paciente in nas" Operacija oči Preverili smo ... Zdravje "Kar nekaj pacientov si pred operacijo premisli"
Komentarjev 1
  • PaPajapopi 08:06 23.oktober 2022.

    Le zakaj si je kokoš dala toliko leč v oko ? ? ?