Zdravje
17061 ogledov

Direktor Pfizerja takole o proticepilcih

Albert Bourla, izvršni direktor Pfizerja Epa
Med drugim jih je okrivil za milijone izgubljenih življenj.

Izvršni direktor Pfizerja Albert Bourla je za milijone žrtev covida-19 okrivil ljudi, ki "širijo dezinformacije o cepivih", in dodal, da se bo svet vrnil v normalo šele takrat, ko bodo cepljeni vsi. Med svojim nagovorom Atlantskega sveta je Bourla rekel, da "zelo majhna skupina ljudi" širi dezinformacije o cepivih, vključujoč cepiva njegove družbe. "Ti ljudje so kriminalci," je poudaril direktor Pfizerja. 

Kot poroča Russia Today njegove besede spominjajo na besede ameriškega predsednika Joa Bidna, ko je poleti obtožil družbena omrežja, da "ubijajo ljudi", ker omogočajo skeptikom in nasprotnikom cepljenja, da se poslužujejo njihovih platform. Biden je sicer kasneje stopil korak nazaj, še naprej pa trdi, da so "napačne informacije" krive za številne smrti zaradi covida-19. 

Čeprav so študije pokazale, da tudi učinkovitost Pfizerjevega cepiva s časom upada, ter da se tudi cepljeni lahko okužijo in prenašajo virus naprej, Bourla vztraja, da se bo življenje vrnilo v normalo šele tedaj, ko bodo cepljeni vsi. 

Kot je znano, tako Svetovna zdravstvena organizacija kot Ameriški center za nadzor nad nalezljivimi boleznimi so cepivo Pfizer označila za varnega in učinkovitega. 

Za izredno avtorizacijo tretjega odmerka

Ameriško farmacevtsko podjetje Pfizer je sicer včeraj ameriško upravo za hrano in zdravila (FDA) zaprosilo za izredno avtorizacijo poživitvenega odmerka cepiva proti covidu-19 za vse odrasle osebe v ZDA.

Starejši od 65 let in nekateri drugi odrasli v ZDA lahko dobijo Pfizerjev poživitveni odmerek cepiva proti covidu-19 že od septembra. Pfizer je ob prošnji za avtorizacijo priložil študijo, ki je zajela 10.000 oseb.

Pfizerjeva študija je ugotovila, da se zaščita pred simptomatično okužbo z novim koronavirusom po poživitvenem odmerku poveča na 95 odstotkov. Stranski učinki so podobni tistim po prvih dveh odmerkih.

Covid-19 Covid-19 Svet Takšno je stanje po Evropi. Rekordne številke. Cepljenje, covid-19 Covid-19 Zdravje Napoved obveznega cepljenja v javnem sektorju

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 42
  • Avatar Jaka Steiner
    jaka4 19:08 21.november 2021.

    Na internetu je bil (verjetno je še) članek, da ta direktor ni mogel pred časom vstopiti v Izrael, ker ni bil cepljen s cepivom, katerega oglašuje.

  • jozicamurn 18:54 10.november 2021.

    Necepljeni naj plačajo zdravljenje cepljenim, ko se cepljeni od necepljenih zopet nalezejo. ~ absurd in kontradiktornost ob enem, dejansko pa ima vsak 50:50 prav, reskirajte svoje življenje v teh 50% in se ne cepite. Še nekaj, če je že zunaj ...prikaži več in je kot pravite umetno, to nima veze več ali je umetno ali ne, ampak je potrebno najti način, da se zavarujete proti temu kakorkoli in to je zopet cepljenje. Logika pove, da je bolje, da se cepite ali pa se boste igrali z usodo.

  • becar 18:29 10.november 2021.

    Ta je pa isto objektiven kot slovenski politiki. Ustanovijo preiskovalno skupino za preiskovanje samega sebe.