Zdravje
8071 ogledov

Ganljiva zgodba mame, ki je bila v komi

Marija Laura Ferreyro Facebook
Primer tudi zdravniki opisujejo kot čudež.

Mama treh otrok, ki je bila v vegetativnem stanju še mesec dni po hudi prometni nesreči, se je prebudila in začela dojiti najmlajšega otroka.

Kot poroča Daily Mail so deklico 42-letni mami Mariji Lauri Ferreyro pripeljali v bolnišnico na obisk. Deklica je mamo prosila, da jo nahrani. Čeprav je bila v komi 30 dni in ji zdravniki niso pripisovali nobenih možnosti, da bi se prebudila, je ta presenetila vse.

Po izrečeni prošnji njenega najmlajšega otroka se je prebudila, deklico objela in jo začela dojiti.

Do primera je prišlo v Argentini, kjer je 42-letnica doživela prometno nesrečo in si hudo poškodovala glavo. Zdravniki so svojcem celo svetovali, naj začnejo razmišljati o možnosti darovanja njenih organov. Njen soprog se za takšen korak ni mogel odločiti, do konca je verjel, da se bo mama treh otrok iz kome prebudila.

Čez dva tedna so testi pokazali, da pacientka sicer ima nevrološko aktivnost, še naprej pa se ni prebudila iz kome. Prejšnji konec tedna pa so bili pri njej na obisku vsi njeni trije otroci, stari 17, 13 in 2 leti. Najmlajša hčerka je na robu postelje povedala: "Lačna." Na izjemno presečenje vseh se je njena mama prebudila, jo objela in ji ponudila dojko.

Čudež Zdravje Objela še sina in padla v komo. Zbudila se je po 27-letih

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice