Zdravje > Intima
30805 ogledov

15 znakov, ki kažejo, da ji pač ni do tebe

Poljub Profimedia
Preden se popolnoma predate razmerju, raje preverite, ali ste svojemu dekletu res všeč.

Kot pravi priznani film, ji pač ni do tebe. Torej se že nekaj časa videvate z dekletom, in čeprav se zdi, da je med vama vse super, se v resnici ne premakneta naprej. Občasno se celo zdi, da se ona z vsakim korakom premika nazaj. Da ugotovite, ali je vajino razmerje pristno, ne spreglejte teh znakov, ki vam bodo pokazali, če dekleta ne zanimate.

1. Jemlje, a redko daje (ne gre za darila)

Gre se za čas, pozornost in ljubezen. Vedno je pripravljena prositi za pomoč, ko ona nekaj potrebuje. Kadar pa vi nekaj rabite, se ji pa ne mudi. Pravzaprav hitro postavi svoje meje, ko vi potrebujete njeno pomoč. Tako dobite občutek, da ji niste všeč, in da ji je nelagodno, ko vam mora posvečati pozornost. Vedno samo jemlje in jemlje, a zelo redko uslugo tudi vrne.

2. Ni navezana na vas

Popolno pomanjkanje ljubezni in prisilni odnos sta dva znaka, ki vam kažeta, da ni tako nora na vas. Njeno življenje je čisto v redu, če čez dan ne prejme vašega sporočila. Še vedno bi se imela dobro in se smejala, če se več dni ne bi slišala. Od nje nikoli ne prejmete sporočila, da vas pogreša. Njen razlog za to je, da vam noče pokvariti zabave. Vse to so samo izgovori. Tudi najbolj neodvisna ženska postane navezana, kadar vas ima rada. Zato tega ne jemljite kot zrelost ali neodvisnost, verjetno vas sam nima toliko rada.

3. Pozablja pomembne podrobnosti o vas

žalosten moški | Avtor: Profimedias Profimedias
Prepričani ste, da ni pozabljiva, saj je njen spomnim vedno kristalno jasen, kadar gre za stvari, ki jih ima rada. Toda podrobnosti o vas enostavno niso na njenih mislih, saj pogosto pozablja na vaš rojstni dan ali pa alergije na hrano, čeprav ste ji to že stokrat omenili. Dekle, ki jo zanimate, se bo poskušalo spomniti tako pomembne stvari.

4. Njene oči so vedno nekje drugje

Morda sedite za mizo in se pogovarjate, a njen pogled vedno uhaja nekam stran. Njene oči raziskujejo sobo, in ko zagleda znan obraz, se ji zasvetijo oči in posveti mu svojo popolno pozornost. Ne morete si pomagati, da se ne bi počutili zapostavljene. Ko ji to omenite, vam brezbrižno odvrne, da ste prezahtevni.

A ne gre za to, da bi bila samo včasih bolj pozorna na druge kot na vas, to počne ves čas, kadar sta skupaj. To je glavni znak, da ji niste tako všeč.

5. Ni tako radovedna

Če jo vprašate o njenem dnevu, vam bo z veseljem povedala, kaj se ji je pripetilo čez dan. Ampak ona se niti ne potrudi, da bi vas enako vprašala. Ko pa poskušate deliti podrobnosti svojega dneva, pa opazite, da je več kot očitno ne zanima. Vsekakor postoji možnost, da ste ji bili dejansko všeč, vendar je le slaba v komunikaciji in ne ve, kaj storiti, ko se ne spozna na temo. Če pa kaže še ostale znake na tem seznamu, pa se morate sprijazniti, da ji niste všeč.

6. Izpusti tvojo roko v javnosti

Ko sta sama, se počutite kot v nebesih. Toda ko sta skupaj v javnosti, ona prikrito umakne roko in se pretvarja, da sta samo prijatelja. Seveda bi lahko to pomenilo, da je preveč sramežljiva, ali da ne mara izkazovanja ljubezni v javnosti.

razmerje, par | Avtor: Shutterstock Shutterstock
Vendar to lahko tudi nakazuje na to, da ne želi pokazati javnosti, da sta skupaj. Morda je celo že v razmerju in partnerja vara z vami. Čeprav si privošči intimnost z vami na samem, ni preveč navdušena nad tem, da bi to počela nekje, kjer vaju bi videli drugi ljudje.

7. Ni vas predstavila svojim prijateljem

Eden od znakov, da zveza napreduje, je, ko spoznate prijatelje drug drugega. Vendar te ona še nobenemu ni predstavila. To samo pomeni, da ne vidi potrebe po tem. Ni resna glede razmerja, zato se ji ni potrebno obremenjevati s tem. Predstavljanje prijateljem zahteva nekaj truda, vendar ona tega ne želi storiti.

8. Preveč je pasivna

Prepričani ste, da bi se razmerje končalo, če bi se vi nehali truditi. Ne načrtuje zmenkov in ne začenja pogovorov, razen če želi nekaj od vas. Dobro veste, da razlog za to ne tiči v njeni prezasedenosti z delom. Pravzaprav veste, da ima več kot dovolj časa.

Po naravi tudi ni pasivna, saj hitro prevzame pobudo za načrtovanje, kadar so njeni prijatelji v igri. To se zgodi zato, ker vas je vzela za samoumevne, in ker se ji ne zdi potrebno vlagali časa v razmerje.

9. Prepričani ste, da se spogleduje z ostalimi moški

Pravi, da ste ji všeč, vendar se na ulici sramežljivo smehlja mimoidočemu prisrčnemu fantu. Čeprav to ne pomeni nič, vas vseeno spravlja ob živce, ko se obnaša kot zaljubljena srednješolka. To je tudi eden izmed znakov, da vas nima več rada. Verjetno se vas je naveličala in našla nekoga drugega.

spogledovanje | Avtor: Profimedias Profimedias

10. Še vedno je skrivnostna

Ste zelo občutljivi, zato hitro začutite, da ni popolnoma odprta z vami. Govori o pomembnih stvareh, kot so otroške travme, vendar nikoli ne pove zgodbe do konca. Še vedno ji je namreč neprijetno deliti tako osebne stvari z vami. In dobro veste, da se bo zaprla, če boste preveč vrtali vanjo. Navsezadnje nimate pravice vedeti vsega o njenem življenju, če ste le še en moški na njeni poti. Nekateri ljudje potrebujejo dolgo časa, da se v celoti odprejo, če pa je to le še en dodaten znak, pa bodite pozorni.

11. Za vas ne počne prisrčnih stvari

Veličastne geste, ki jih vidite v filmih, so očitni znaki, da vas ima nekdo rad. A če ni naredila ničesar podobnega – niti ene geste, izpovedi čustev ali majhne malenkosti – potem preprosto ne more, saj niste pravi moški zanjo.

12. Neprijetno ji je, ko vi počnete prisrčne stvari

tekma ženska dolgčas | Avtor: Shutterstock Shutterstock
Še hujše je dejstvo, ko vi zanjo naredite nekaj prisrčnega, vendar je njej ob tem vidno neprijetno. Zdi se vam, kot da vas ne ceni, obenem pa ne morete spregledati njenega vrtenja z očmi in vzdihov. Vaš trud je morda res prepoznan, vendar ni obravnavan kot nekaj posebnega. Nekdo, ki vas ima rad, se bo počutil kot najsrečnejša oseba na svetu, ko bo deležna prisrčnih daril.

13. Nikoli ni ljubosumna

Ne poskušate je narediti ljubosumne, vendar obstajajo situacijo, ko bi morala biti. Njen odziv je bil samo skomig z rameni in ignoriranje. Prav tako vas nikoli ne vpraša, s kom se potikate po mestu, ter kdo bo tam. Vaši odnosi z drugimi ženskami je ne motijo, ne zaradi njene nizke samozavesti, ampak zato, ker ji je enostavno vseeno.

14. Vedno ste vi tisti, ki čakate

Vedno ste vi tisti, ki čakate na odgovor, odobravanje ali pozornost. To je samo zato, ker vas ona bolj zanima kot pa vi njo. V vajinem razmerju obstaja neravnovesje, zaradi česar vi prevzamete vlogo reveža, ona pa princese, za katero morate narediti prav vse. Če se to pogosto dogaja, vas verjetno ne mara preveč. Poskusite ji vrniti enak odnos in videli boste, kako se bo odzvala.

15. Ne počuti se kot doma

zmenek telefon | Avtor: Profimedia Profimedia
Ne glede na to, koliko časa preživite skupaj z njo, se še vedno ne počutite popolnoma prijetno. Ko se pogovarjate, se vam zdi pogovor čuden, tišina pa je izjemno neprijetna. Vse to so znaki pomanjkanja kemije, morda razlog za to tiči tudi v njenem nezanimanju. Zaradi tega se enostavno ne morete sprostiti, saj nikoli ni vse popolnoma v redu, kar nakazuje, da je ne zanimate preveč.

Ni lahko, kadar ti dekle ne vrne nazaj enake stopnje zanimanja. Še huje je, kadar vam meče drobtinice, samo da ostanete še malo dlje časa. Seveda boste razmišljali o tem, da se še enkrat potrudite, da vas začne ceniti. Vendar pravi kavalir ve, da se ne sme poniževati, samo zato da bi nekaj dobil.

Ko se najdete v več znakih, je čas, da opustite svoja romantična prizadevanja za to dekle. Čas je, da greste naprej in poiščete novo in pravo ljubezen.

Komentarjev 4
  • jakec1575 08:25 26.december 2022.

    Take so pri 40ih se vedno samske. Potem se morajo sprijaznit, da otrok ne bo. Nauk zgodbe. Ce ti nekdo ni, ga ne muci. Usedi se. Pogovori se. Da ne izgubljata dragocenega zivljenja.

  • Boschtjan Zupanchich 20:37 25.december 2022.

    Ja, take Neljubeče Hinavke So , ...

  • jozicamurn 18:59 25.december 2022.

    So pa kar zadeli, je dejansko kar res, če mi moj mož ne bi bil zanimiv bi počela točno to in se obnašala kot srednješolka, druge so preveč prijazne s tujci, ko to ni potrebno in je to že prvi znak.