Zdravje
8847 ogledov

Ne nasedajte tem oglasom: V obupu kupujejo te pripomočke, ki ne pomagajo

bolečina aspirin Aspirin
Vprašali smo strokovnjakinjo, ali pripomočki, ki jih ponujajo na spletu, zares pomagajo.

V današnjem času nam poskušajo na vsakem koraku nekaj prodati. Če želimo na sebi nekaj, kar nas zelo moti, spremeniti ali kadar trpimo zaradi bolečin, bomo oglaševalcem nasedli prej. Tako je na spletu tudi ogromno oglasov, ki ponujajo rešitev za težavo, za katero trpi kar 23 odstotkov odrasle populacije, med starejšimi pa je ta odstotek še višji. 

"Ljudje velikokrat v obupu zaradi bolečine kupijo najrazličnejše stvari, ki pa na koncu žal ne pomagajo," o teh specifičnih pripomočkih pravi fizioterapevtka Ajda Kolmančič. Rešitev je le operacija!

Za katero težavo in pripomočke gre ter kako si lahko sami olajšate bolečine, si preberite TUKAJ, da tudi vi ne boste metali stran denarja. 

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 09:35 07.junij 2022.

    zdrvniki zdravijo ( v nedogled ) ne ozdravljajo. naj se lotijo vzroka, ne posledic, pa bo narod zdrav. samo eni bodo brez kšefta, no zelo malo ga bo. bo pa po drugi strani vsak pacient imel lahko ogromne pozornosti,ne pa ...prikaži več 5 minut za nov recept. tako si pa sami moramo pomagat, in glede bolečine je Nikola Tesla naredil veliko, ogromno, pa še kak strokvnjak nekaj tisoče let pred njim. sam jebi ga. bolečnina je posledica, in to je najlažje porihtat.