Zdravje > Otrok
122239 ogledov

Dojenčka, ki ga je mati močno stresla, so včeraj izklopili iz aparatov

Dojenček v bolnišnici Profimedias
Petmesečnega dečka, ki je bil zadnji teden v komi, so včeraj izklopili iz aparatov, ki so ga držali pri življenju. Mati je sama priznala krivdo ...

Zdravniška komisija je po temeljitem pregledu dojenčka določila možgansko smrt. Zato so včeraj zjutraj aparate, ki so ga držali pri življenju, izklopili. Tožilec je po poročanju italijanske tiskovne agencije Anse dovolil odvzem njegovih organov.

Mati naj ne bi bila prisebna

Dojenček je bil že en teden v komi hospitaliziran na intenzivni negi na pediatriji bolnišnice v Padovi. Poškodbe pa je utrpel potem, ko ga je mati med uspavanjem nasilno stresla. 

Dojenček Otrok v komi Zdravje Mati dojenčka med uspavanjem močno pretresla. Otrok v komi.

Mati otroka je policistu takoj sama priznala, da je dojenčka nasilno stresla med uspavanjem, ko preteklo soboto zvečer ni in ni zaspal. Preiskava zaradi povzročitve hudih poškodb sicer še poteka.

Po besedah odvetnika 29-letne matere doma iz Vicenze, v času dogodka ni bila prisebna. Več informacij pa zaenkrat ni na voljo.

Kot smo pisali, so na straneh Université de Montréal že pred časom pisali, da vsako leto v kanadski bolnišnici diagnosticirajo od 30 do 40 primerov otrok, pri katerih so prisotni znaki nasilnega tresenja. Kar petina teh otrok pa zaradi posledic nasilnega tresenja umre.

Fotografija je simbolična.

Komentarjev 9
  • Avatar TruthWillPrevail
    TruthWillPrevail 18:49 07.januar 2020.

    Ja ja... dojenček pa ne in ne zaspi, ker ima otečeno možgansko ovojnico zaradi cepljenja. Tut moj jo je mel. In če bi ga takrat stresla, ko ni mogel noči in noči, dneve in dneve zaspat, bi ga lahko ubila. ...prikaži več No, pa ga nisem stresla. In fora, da otročki imajo tako veliko tekočine okrog možganov, da so odporni na udarce, ko se učijo hodit. En navaden stresek otroka, mu ne bi smel nič nardit, v kolikor so možgani zdravi. Če pa so zatečeni, potem pa sledi to, kar je sledilo tu.

  • tichili 23:34 30.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • beaumibel 22:53 30.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks