Zdravje
4876 ogledov

Proglasili so jo za mrtvo, v mrtvašnici je začela dihati

truplo mrtvašnica Žurnal24 main
Ženska je v bolnišnici, zoper odgovorne so uvedli preiskavo.

Po prometni nesreči, v kateri je bila ženska hudo poškodovana, so jo odgovorni proglasili za mrtvo in njeno telo prepeljali v mrtvašnico.

"Ko je reševalno vozilo prispelo na mesto nesreče, smo do potankosti sledili protokolu za takšne primere," je pri tem povedal Gerrit Bradnick, odgovorni za hitro medicinsko pomoč v južnoafriški pokrajini Gauteng, poročajo tamkajšnji mediji, ki jih povzemajo tudi svetovne agencije.

"Znakov življenja ni bilo," je poudaril in pri tem priznal, da je ženska čez nekaj ur, ko je bila že prepeljana v mrtvašnico, začela dihati.

Zoper odgovorne so uvedli preiskavo.

To sicer ni prvi primer, da se je nekdo "prebudil" v mrtvašnici zatem, ko je bil že proglašen za mrtvega. Zadnji znani primer je španski, ko so enega izmed zapornikov proglasili za mrtvega. Nekaj ur pred obdukcijo, s katero naj bi ugotovili vzrok njegove smrti, se je prebudil, potem ko so ga kar trije zdravniki proglasili za mrtvega.

(Foto: Shutterstock) mrtvašnica Svet Grozljivo odkritje v mrtvašnici Ruski predsednik Dmitrij Medvedjev izvaja vrsto ukrepov, ki naj bi zmanjšali alk Svet Razglasili so ga za mrtvega, v mrtvašnici se je prebudil

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice