31 ogledov

Ženske, pred katerimi bežimo

Inšpektorka? (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Obstajajo tipi žensk, pred katerimi moški bežijo na vrat na nos. Psihologi so prepoznali naslednje profile.

Negotova deklica
Nočna mora vsakega moškega. Solzi se za vsako malenkost, nenehno nekaj potrebuje, nikoli ni zadovoljna, rada se potoži … Na začetku se dela neodvisno, sčasoma pa njena jokavost privre na dan. Moški se v njo hitro zaljubljajo, še hitreje pa odljubljajo, takoj ko se začnejo utapljati v potokih z ničimer izzvanih solza.

Sovražnica moških
Samostojna, uspešna, neodvisna in pripravljena iti skozi življenje brez druge polovice. Tega ne skriva, zato predstavlja izziv vsakemu moškemu. Vsak jo skuša ukrotiti, spremeniti ali pripraviti, da ga vzljubi. Zaradi njene moči z njo ne ostajajo v daljšem razmerju, menijo pa, da so dobili vsaj bitko, če so jo spravili v posteljo.

Materialistka
V nekaj sekundah lahko ''poskenira'' premoženjsko stanje moškega in izračuna vrednost njegove hiše, avtomobila in vikenda. Impresionirajo jo njegove kreditne kartice in seveda pooblastilo, da jih uporablja. Ne zaljubi se v moškega, ampak v njegov življenjski stil. Njen življenjski moto je ''dokler naju siromaštvo ne loči''.

Ledena kraljica
Običajno je videti kot top manekenka, a je hladnejša od Sibirije. Poljubi in nežnosti so ji tuji in čista izguba časa. Zna biti tudi groba, če pa si partner zaželi malo nežnosti, zna zabrusiti ''pusti me, ne vidiš, da sem naličena''. Najpomembneje ji je, da je najlepša.

Gospodična idealna
Videti je popolno, brezhibno je naličena, obuta in oblečena. Vedno ve, kdaj in kaj je treba reči, nasmejana je, vedno brez problemov … Popolna je in to pričakuje tudi od partnerja. Bolj slikovito – njen moški mora pozabiti na izpahovanje, psovanje, česen, popoldanske dremeže … Realno, takšnega ni niti v risankah.

Inšpektorka
Postavlja nešteto vprašanj, na katere nihče nima pravega odgovora. Želi, da ji moški vedno polaga račune in ga spremlja na vsakem koraku. Najsrečnejša je, kadar kritizira. Ima popoln spomin. Zapomni si malenkosti izpred desetih let in jih izvleče iz rokava, če je le prava priložnost. Pogovor z njo je kot policijsko zasliševanje, skupno življenje pa kot suženjstvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.