Magazin > VIP
9662 ogledov

Britney Spears spet šokirala z neprimernimi posnetki

Britney Spears
1/4
Profimedia
Objavlja vedno bolj neprimerne posnetke ...

Britney Spears se ne pusti motiti in še naprej objavlja vroče posnetke. Še bolj vroče ... Mnogi so prepričani, da skoraj ne sodijo na Instagram, temveč na erotični portal Only Fans. Nedavno je objavila, kako se v spodnjem perilu valja po postelji, nekaj dni pred tem, pa se je posnela med vročim plesom z neznancem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Tudi posnetki so razlog, da njena najstniška sinova z njo ne želita rednih stikov in sta se pred nekaj meseci preselila k očetu na Havaje. V bran se ji je, preden sta se ločila, postavil soprog, ki je povedal, da so ti posnetki le izraz njene nove svobode. Novembra 2021 je namreč dosegla pomembno zmago. Po 13 letih je bilo njeno življenje spet v njenih rokah. Kot je znano, je bil njen oče Jamie skrbnik nad njenim premoženjem. Zvlekla ga je pred sodnika, ki je takrat odločil pevki v prid. Cel svet se je z njo veselil, še zlasti njeni oboževalci, ki pa so zanjo sedaj prav tako zaskrbljeni, saj Brit v zadnjem času nase opozarja le še z žgečkljivimi fotografijami.

Avgusta pa ji je hrbet obrnil tudi soprog Sam Asghari, ki je vložil zahtevo za ločitev, po tem, ko se je soočil z Britney glede govoric o njeni nezvestobi, kar je pripeljalo do velikega prepira. Britney naj bi namigovanja ostro zanikala. Zakon je trajal le dobro leto. Med njunimi prepiri naj bi bila Britney tudi fizično nasilna do Sama, slišalo naj bi se tudi kričanje. Vse od trenutka, ko Britney več ni bila pod skrbništvom svojega očeta, je njeno vedenje postalo neobvladljivo (pred kratkim je celo pomanjkljivo oblečena plesala ob drogu) in Sam naj tega več ne bi mogel prenašati. Posledično je zapustil njuno skupno prebivališče in začela sta živeti ločeno, je takrat pisala India Today. 

Nekdanja pop princesa je novembra sicer izdala avtobiografijo Woman in me (Ženska v meni), ki je takoj dvignila veliko prahu. Med drugim je razkrila, kako je njena družina trpela, ko je bil njen oče odvisen od alkohola, in da jo je Justin Timberlake večkrat prevaral. To pa ni bila najbolj eksplozivna izjava o njuni zvezi. Pevka je povedala, da je bila noseča in da je Justin želel, da splavi. 

Komentarjev 3
  • alojz73 17:32 06.december 2023.

    Ta ne rabi skrbnika,ona sodi na zaprti odelek psihijatrije.

  • johana 22:21 05.december 2023.

    milf Britney

  • Avatar lopov
    lopov 08:53 05.december 2023.

    GONI SE...

Sorodne novice