Magazin > VIP
74039 ogledov

Žirantki SIT: To je resnica o prijateljstvu med Ano in Marjetko

slovenija ima talent
1/4
Anže Petkovšek
Se žirantje šova Slovenija ima talent tudi v resnici razumejo tako dobro kot pred kamerami?

Nad talenti letošnje sezone Slovenija ima talent so bdeli tudi žirantje Lado Bizivičar, Ana Klašnja, Marjetka Vovk in Andrej Škufca, ki je letos zamenjal Branka Čakarmiša. Zvezdniški žirantje so pred kamero veliki prijatelji, pa je tako tudi v resnici? Medtem ko so gledalci med šovom spremljali oglase, sta Ana in Marjetka komaj kaj spregovorili, posvečali sta vsaka svojemu mobilniku in spretnim rokam maskerk. Pokukajte v galerijo, kaj sta počeli med oglasi. 

A šlo je le za to, da časa med oddajo v živo ni veliko, med oglasi je treba popraviti ličila in ponoviti besedilo, ko pa je bilo šova konec, sta si Ana in Marjetka namenili velik objem. Bojazni ni, vsi štirje žirantje so prijateljstva stkali tudi za kamerami, kot nam je razkrila Marjetka. "Andrej je sicer nov, a se je zelo lepo vklopil v našo disfunkcionalno družbo. Mi trije smo res že dolgo časa skupaj in se podružimo tudi na zasebnih kosilih ali večerjah. Zelo smo prijatelji, čutimo se, spoštujemo se, vsak drugega občuduje, ker je v življenju nekaj dosegel in smo ponosni na to, da sedimo za istim omizjem. Z leti smo se zelo sprejeli, vemo, kdo smo in se tako zabavamo, da bi bila kar malo žalostna, če bi morala zapustiti to omizje," je za Žurnal24 povedala Marjetka.

Priljubljena glasbenica si seveda želi, da se bo žirnatskem omizju pridružila tudi naslednjo, jubilejno deseto sezona šova. "Naj življenje prinese, kar prinese. Vsega smo navajeni, vzponov in padcev. Včasih si zanimiv, včasih nisi, a s tem ni nič narobe. Mislim, da je bila ta sezona, kar se sproščenosti tiče, ena boljših. Res se zdi, da smo v dnevni sobi, kjer imamo zabavo, na kateri komentiramo talente. Letos mislim, da se je vse poklopilo, še vedno so talenti tista esenca, če ni talentov, nimamo česa komentirati. Letos smo imeli veliko za komentirati, veliko talentov. Tako majhna je Slovenija, pa toliko enih krasnih ljudi," še dodaja Marjetka. 

slovenija ima talent | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Komentarjev 11
  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 18:03 19.december 2023.

    Le koga zanimajo ta Sprenevedanja, Osladnosi in podobna Jajca!!!!!

  • Avatar jezeran
    jezeran 17:43 19.december 2023.

    ne gledam že par sezon

  • andrej084 16:51 19.december 2023.

    Oddaja, v kateri so v ospredju voditelji, bi pa morali biti nastopajoči, je bedna.

Sorodne novice