Šport > Košarka
8029 ogledov

Noro, kaj je napravil! Luka se je zaradi te poteze javno opravičil

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić se je v intervjuju po neverjetnem rekordu nekoliko spozabil in nasmejal vse gledalce prenosa v živo.

Slovenski košarkarski dragulj Luka Dončić je ob prepričljivi zmagi Dallas Mavericks nad Utah Jazz s 147:97 spisal zgodovino lige NBA. Tekmo je sicer končal s 40 točkami, 11 skoki in 10 asistencami, toda svet si bo tekmo zapomnil predvsem po njegovi predstavi iz prvega polčasa.

Dončić, ki je v zgodaj odločeni tekmi igral vsega 32 minut in se v zadnji četrtini ni vrnil na igrišče, je namreč prvi polčas zaključil z 29 točkami, 10 skoki in 10 asistencami, s čimer je postal prvi košarkar v NBA zgodovini, ki je že v prvem polčasu dosegel trojni dvojček z vsaj 25 točkami.

Luka Dončić Premika meje Šport Zgodovinsko! Luka z rekordom lige prehitel enega največjih vseh časov!

Prav tako je na tekmi dosegel še svoj 60. trojni dvojček v NBA karieri ter na večni listi na devetem mestu prehitel enega največjih vseh časov, neponovljivega Larryja Birda. Resnično zgodovinski večer, katerega se bo Luka rade volje še dolgo spominjal ...

No, morda z izjemo rahlega spodrsljaja po sami tekmi, ko se je še vedno poln vtisov nekoliko spozabil v intervjuju v neposrednem prenosu v živo.

"Pred tekmo sem rekel, da se ne smemo zajebavati (uporabil je besedno zvezo fuck around op. p.), o sranje ..." je uspel dvakrat v kratkem času zakleti Dončić, medtem ko je novinar ob njem umiral od smeha.

"Moja napaka. Se opravičujem," se je nemudoma opravičil Dončić ter nadaljeval z odgovorom: "Na igrišče smo pritekli s pravo energijo, tako v napadu, kot tudi v obrambi," je odgovoril Dončić, medtem ko ga je novinar pomiril, da se takšne stvari pač zgodijo, da mu oprostijo, saj se zavedajo, da kot mladi očka verjetno ni prav naspan.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Ender3 12:36 07.december 2023.

    Kaj imajo avtorja samo za ala Dončič prispevke..

Sorodne novice