Šport > Zimski športi
33634 ogledov

Posledice so resne, Italijanu se ne piše nič dobrega

Bresadola Profimedia
Na sobotni ekipni tekmi v Planici jo je grdo skupil italijanski smučarski skakalec Giovanni Bresadola.

Preiskave z magnetno resonanco so prinesle nič kaj obetavne novice za italijanskega smučarskega skakalca Giovannija Bresadolo, ki se je poškodoval na sobotni ekipni tekmi v Planici, na kateri je zmagala Avstrija pred Slovenijo in Norveško.

Planica 2024, Peter Prevc planica Šport Finalna serija odpovedana, Slovenci na stopničkah

Bresadola je grdo padel ob pristanku pri 226 metrih, pri tem pa je utrpel resno poškodbo kolena. 23-letnik, ki se je v letošnji sezoni redno uvrščal med dobitnike točk na tekmah svetovnega pokala, je po poročanju italijanskih medijev strgal sprednjo križno vez v levem kolenu. 

Peter Prevc Fotogalerija Šport Prevc na robu solz, ob teh prizorih nihče ni ostal ravnodušen Planica 2024 Šok za Krafta Šport Za globus se ni izšlo, a Prevc se je poslovil v šampionskem slogu

V tem trenutku še ni jasno, kako dolgo bo okrevanje, bo pa Italijan očitno še drugič zapored primoran izpustiti poletno veliko nagrado. Lani se je namreč poškodoval na uvodni preizkušnji poletnega grand prixa v Courchevelu, a je nato pravočasno okreval do začetka zimske sezone.

"Čaka me operacija in dolgo poletje," se je na diagnozo odzval italijanski skakalec.

Na moštveni tekmi se je poškodoval tudi Timi Zajc, ki je prav tako moral v bolnišnico. Več o tem TUKAJ.

 | Avtor: X X

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice