Barvit tek

Foto: Profimedia
V soboto, 16. februarja, ekipa projekta Priprave 2019 na najbolj BARVIT tek, 3. skupinski brezplačni tek pod okriljem projekta Priprave na Volkswagen Ljubljanskega maratona. Tokrat imajo glavno besedo BARVE.
Oglej si celoten članek

Udeleženci se bodo zbrali ob 8. uri zjutraj pri Koseškem bajerju. Skupaj bodo v lahkotnem koraku pretekli približno 7 in 12 kilometrov, tekli bodo v dveh skupinah, se vmes tudi malo raztegnili, ogreli v ritmu aerobike in prebujali Ljubljano.

16. februar Turnir v metanju trojk

Toplo vabljeni vsi ljubitelji teka na brezplačno tekaško barvanje Ljubljane. Povabite svoje tekaške prijatelje, ne bo jim žal. Tečejo v vsakem vremenu.

Na prvem teku, 5. januarja, se nas je zbralo 146, na drugem teku na -10 stopinjah pa kar 71.

"Ustvarimo pisano, barvito reko tekačev. Naj barve zasijejo na vas. Oblečite se čimbolj pisano. Črna ni barva." - Ekipa projekta Priprave 2019

15. februar 6. Salon penečih vin

Zaradi lažje organizacije projekta mora vsak udeleženec brezplačnih skupinskih tekov izpolniti spletni obrazec in prijavnico. Prijavite se enkrat in velja za do preklica - PRIJAVA

Uradne tekaške priprave na Volkswagen 24. Ljubljanski maraton se začnejo 1. aprila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.