Kaj dogaja
32 ogledov

Barvit tek

tek
V soboto, 16. februarja, ekipa projekta Priprave 2019 na najbolj BARVIT tek, 3. skupinski brezplačni tek pod okriljem projekta Priprave na Volkswagen Ljubljanskega maratona. Tokrat imajo glavno besedo BARVE.

Udeleženci se bodo zbrali ob 8. uri zjutraj pri Koseškem bajerju. Skupaj bodo v lahkotnem koraku pretekli približno 7 in 12 kilometrov, tekli bodo v dveh skupinah, se vmes tudi malo raztegnili, ogreli v ritmu aerobike in prebujali Ljubljano.

Luka Dončić 16. februar Kaj dogaja Turnir v metanju trojk

Toplo vabljeni vsi ljubitelji teka na brezplačno tekaško barvanje Ljubljane. Povabite svoje tekaške prijatelje, ne bo jim žal. Tečejo v vsakem vremenu.

Na prvem teku, 5. januarja, se nas je zbralo 146, na drugem teku na -10 stopinjah pa kar 71.

"Ustvarimo pisano, barvito reko tekačev. Naj barve zasijejo na vas. Oblečite se čimbolj pisano. Črna ni barva." - Ekipa projekta Priprave 2019

Šampanjec 15. februar Kaj dogaja 6. Salon penečih vin

Zaradi lažje organizacije projekta mora vsak udeleženec brezplačnih skupinskih tekov izpolniti spletni obrazec in prijavnico. Prijavite se enkrat in velja za do preklica - PRIJAVA

Uradne tekaške priprave na Volkswagen 24. Ljubljanski maraton se začnejo 1. aprila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice