Kam ta vikend

Foto: Suzana Kos
Foto: Suzana Kos
Pijača, dobra hrana in zanimive fotografije.
Oglej si celoten članek

Danes je zadnji dan 21. Slovenskega festivala vin, ki poteka v Cankarjevem domu v Ljubljani. Gosti več kot 150 vinarjev iz vseh slovenskih vinorodnih dežel.

15. in 16. november 21. Slovenski festival vin

Na Gradu Rajhenberg se boste danes ob 19. uri lahko udeležili odprtja fotografske razstave Če bi Slovenija bila, ki je že navduševala v francoskem Arlesu.

16. november Če bi Slovenija bila

V soboto, 17. novmebra, se bo Pogačarjev trg v Ljubljani spremenil v malo Prekmurje, saj bo potekala tržnica Prekmurje se predstavi. Ne zamudite priložnost prekmurske pojedine z langosi in bogračem, ne bo pa niti manjkalo edinstvenih vin.

17. november Prekmurje se predstavi

Od danes pa do nedelje, 18. novembra, v Strunjanu poteka praznik kakijev. Poskusili boste lahko sveže kakije, razstavljavci pa vas bodo razvajali z različnimi predelanimi jedmi. Pripravljajo pa tudi brezplačen ogled Strunjanskih solin.

16. - 18. november Praznik kakijev Strunjan

V nedeljo, 18. novembra se udeležite brezplačnega pohoda po Vipavskih gričih, ki se bo začel in končal v Ustjah. Ob koncu pohoda vas bo pod mogočnim hrastom pričakala bogato obložena kmečka tržnica z vipavskimi dobrotami.

18. november Krožni pohod po Vipavskih gričih

Ne zamudite pa tudi glasbenega dogajanja v paviljonu na ljubljanskem Kongresnem trgu in dogodke festivala November Gourmet.

November November v paviljonu

5. do 30. november November Gourmet Ljubljana

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.