Kaj dogaja
71 ogledov

Prekmurje se predstavi

Bograč Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota
V soboto, 17. novembra od 8. do 17. ure, se bo Pogačarjev trg v Ljubljani spremenil v del Prekmurja.

Že šestič zapored se bodo v srcu Ljubljane, tudi tokrat na Pogačarjevem trgu, predstavili prekmurski kmetovalci in rokodelci. Tokrat ob priliki praznovanja dneva svetega Martina.

Kongresni trg November Kaj dogaja November v paviljonu

Zato ne bo šlo brez odličnih vin Turistične kmetije – Vinotoča družine Huzimec, v kolikor pa bi se temperature spustile prenizko, nas bo grelo njihovo začinjeno kuhano vino. Ker pa vino ni primerno na prazen želodec, bo za raznolikost prekmurske kulinarike skrbela družina Gal z okusnimi lángosi in družina Horvat z doma pripravljenim bogračem.

šport hoja 18. november Kaj dogaja Krožni pohod po Vipavskih gričih

Degustirali boste lahko suhomesnate izdelke izpod pridnih rok družine Somi, z nami pa bo tudi družina Kovač s svojo ponudbo. Csaba Horváth bo ponovno razstavil svoje čudovite stvaritve, Alenka Hozjan bo na ogled postavila svoje skrbno izdelane rože iz krep papirja. Ročno poslikane škatlice družine Solarič pa bodo poskrbele za estetiko na vaših policah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice