Kaj dogaja
133 ogledov

Kam ta vikend

Praznik kakija v Strunjanu Suzana Kos
Pijača, dobra hrana in zanimive fotografije.

Danes je zadnji dan 21. Slovenskega festivala vin, ki poteka v Cankarjevem domu v Ljubljani. Gosti več kot 150 vinarjev iz vseh slovenskih vinorodnih dežel.

Ljubljana 15. in 16. november Kaj dogaja 21. Slovenski festival vin

Na Gradu Rajhenberg se boste danes ob 19. uri lahko udeležili odprtja fotografske razstave Če bi Slovenija bila, ki je že navduševala v francoskem Arlesu.

Slovenija 26.09.13, Dolenjska, Posavje, Brestanica, grad Rajhenburg z zraka, fot 16. november Kaj dogaja Če bi Slovenija bila

V soboto, 17. novmebra, se bo Pogačarjev trg v Ljubljani spremenil v malo Prekmurje, saj bo potekala tržnica Prekmurje se predstavi. Ne zamudite priložnost prekmurske pojedine z langosi in bogračem, ne bo pa niti manjkalo edinstvenih vin.

Bograč 17. november Kaj dogaja Prekmurje se predstavi

Od danes pa do nedelje, 18. novembra, v Strunjanu poteka praznik kakijev. Poskusili boste lahko sveže kakije, razstavljavci pa vas bodo razvajali z različnimi predelanimi jedmi. Pripravljajo pa tudi brezplačen ogled Strunjanskih solin.

Praznik kakija v Strunjanu 16. - 18. november Kaj dogaja Praznik kakijev Strunjan

V nedeljo, 18. novembra se udeležite brezplačnega pohoda po Vipavskih gričih, ki se bo začel in končal v Ustjah. Ob koncu pohoda vas bo pod mogočnim hrastom pričakala bogato obložena kmečka tržnica z vipavskimi dobrotami.

šport hoja 18. november Kaj dogaja Krožni pohod po Vipavskih gričih

Ne zamudite pa tudi glasbenega dogajanja v paviljonu na ljubljanskem Kongresnem trgu in dogodke festivala November Gourmet.

Kongresni trg November Kaj dogaja November v paviljonu Hrana sol 5. do 30. november Kaj dogaja November Gourmet Ljubljana
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice