Kam ta vikend

Foto: Profimedia
Na dogodke, ki smo jih za vas zbrali za ta vikend, se nujno prijavite predhodno.
Oglej si celoten članek

Družinski obisk Plečnikove hiše

Muzej in galerije mesta Ljubljana v soboto, 12. januarja, ob 16. uri vabijo na vodstvo po Plečnikovi hiši prilagojeno družinam. Kuža Sivko bo poskrbel za zabavno in zanimivo otroško raziskovanje hiše velikega arhitekta, medtem pa si jo bodo starši ogledali z izkušenim vodičem.

12. januar Družinski obisk Plečnikove hiše

Po poteh Pohorskega bataljona

Planinsko društvo Fram vabi na 42. pohod po poteh Pohorskega bataljona v soboto, 12. januarja. Izhodiščna točka bo gasilski dom v Zrečah od koder se bodo udeleženci z avtobusom odpeljali na Roglo, potem pa peš odpravili do Treh žebljev. Pohod po trajal med pet in šest ur.

12. januar Po poteh Pohorskega bataljona

Brezplačne pilates vadbe

B center Koper v soboto, 12. januarja, pripravljajo brezplačne poskusne vadbe pilatesa. Med 8. in 12. uro bodo predstavljeni štirje različne tečaji: pilates za nosečnice, pilates traditional, pilates z rekviziti in aero pilates flow.

12. januar Brezplačne pilates vadbe

Brezplačno tekaško druženje

Salomon Running Academy je serija brezplačnih tekaških druženj. Prvo v leta 2019 se bo odvijalo 12. januarja ob 9. uri na Veliki planini. Pripravljeni bosta dve progi – 12 in 18 kilometrska.

12. januar Brezplačno tekaško druženje na Veliki planini

Tečaj prve pomoči za otroke

Društvo mamice za mamice v soboto, 12. januarja, ob 10. uri v prostorih Mestne knjižnice Kranj prireja brezplačni tečaj prve pomoči za otroke. Delavnica je sestavljena iz teoretičnega in praktičnega dela in traja 90 minut.

12. januar Tečaj prve pomoči za otroke

Pohod na Debelo Peč

Planinsko društvo Ljubljana-Matica v nedeljo, 13. januarja, ob 7. uri organizira pohod na Debelo peč. Pohod je primeren za vse planince in traja približno pet ur.

13. januar Pohod na Debelo peč

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.