Popjazziada 2018 – praznik a cappella glasbe

Foto: Profimedia
Letošnji praznik a capella glasbe se bo zaključil z velikim glasbenim šovom v nedeljo, 14. oktobra, na odru Katedrale v Kinu Šiška.
Oglej si celoten članek

Od četrtka do nedelje, od 11. do 14. oktobra, bo v Ljubljani na različnih lokacijah potekal festival a cappella glasbe. Festival se bo v četrtek, 11. oktobra, ob 19. uri začel s samostojnim koncertom češkega mojstra beatboxa in looperja DevelLooper v Modrem kotu Tovarne Rog. Festival se bo naslednji večer nadaljeval s 5. državnim beatbox tekmovanjem, ki bo od 20.30 naprej potekal klubu Gromka na Metelkovi. Najglasnejši in najbolj kreativni slovenski beatboxerji se bodo pomerili za lovoriko državnega prvaka. V soboto, 13. oktobra, pa bo ob 20.30 v kavarni Sputnik nastopila večkrat nagrajena jazzovska a cappella skupina Skety iz Prage.

13. do 14. oktober MineralFest Ljubljana

Vrhunec festivala se bo zgodil v nedeljo, 14. oktobra, ob 19.30 na odru Katedrale v Kinu Šiška z nastopom najboljših in najaktivnejših vokalnih skupin Slovenijie, ki se jim bodo pridružili Develooper, Skety in v četrtek okronani slovenski državni prvak v beatboxu. Od slovenskih skupin bodo nastopili Jazzva, A-kamela, Acoustrics, Bee Geesus in (pd)4.

13. oktober Obisk živali v Mali ulici

Predprodajna cena festivalske vstopnice je 25 evrov (redna cena 30 evrov), z vstopnico boste lahko obiskali vse dogodke od četrtka do nedelje. Možen pa je tudi nakup vstopnic za posamezne dogodke na spletni strani Eventim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.