Predmartinovanje v Novi Gorici

Foto: Profimedia
V soboto, 27. oktobra, bo v Novi Gorici od 18. ure potekalo tradicionalno predmartinovanje na Bevkovem trgu.
Oglej si celoten članek

V središče Nove Gorice se vrača tradicionalno predmartinovanje z naslovom Štirje Martinovi okusi v mestu, kjer bodo še pred martinovim nastopili skupno gostinci in vinarji iz Vipavske doline, Brd, Krasa in Italije. Dogodek pripravlja Turistična zveza TIC Nova Gorica v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica.

27. oktober Oktoberfest sredi Maribora

Nova Gorica je stičišče treh vinorodnih okolišev: Vipavska dolina, Kras in Brda ter zrcalno bratskih Carso in Collio, ki so v kontrastu z njeno mladostniško razigranostjo tradicionalno obarvani. Ponovili bodo uigrano zgodbo iz preteklih let – povezali bodo vino s kulinaričnimi užitki in urbanim doživetjem.

Do 4. novembra Uživajte v kraških dobrotah

Gosti bodo lahko okušali vrhunska vina vinarjev in se podali na gurmanske užitke, za katere bodo poskrbeli gostinci, združeni pod znamko GoGourmet. Višek prireditve bo slavnosten krst mladega vina, s katerim se bo uradno pričela sezona martinovanj. Z glasbo bo dogodek obogatil KLEEN Live. Obiskovalce bo razveseljeval Gogo Gosak, najslavnejši slovenski gosak in maskota dogodka. Z njim se bodo obiskovalci lahko družili že več dni pred dogodkom.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.