Kaj dogaja
150 ogledov

Oktoberfest sredi Maribora

Oktoberfest EPA
V soboto, 27. oktobra, se bo Festivalna dvorana Lent spremenila v münchenski pivski šotor.

V Maribor prihaja čisto pravi Oktoberfest! Po letošnjem zaključku v Münchnu, ga bodo organizatorji Oktoberfesta v Mariboru pripeljali v Festivalna dvorana Lent! Na Oktoberfest Maribor bodo točili originalno bavarsko pivo Paulaner in to v litrskih (Mass) kozarcih, ki ga bodo obiskovalcem postregli v bavarskih nošah (#dirndl #lederhose). Zraven bodo ponudili še druge bavarske dobrote.

noč čarovnic 27., 28. in 29 oktober Kaj dogaja 6. Noč čarovnic v dvorcu Rakičan

Za glasbo in ples bosta poskrbela ansambel Pvaninski Abuhi abuhi in skupina "Vedno perajt". Pvaninski abuhi so odlični mladi glasbeniki in večkratni nagrajenci narodno zabavnih festivalov, ki so vedno bolj prepoznavni in uveljavljeni. Preigravajo skladbe legendarnih Avsenikov, Lojzeta Slaka, Modrijanov in drugih znanih ansamblov, kot tudi svoje avtorske skladbe.

Skupina "Vedno perajt" pa so izkušeni glasbeni mački, ki so zagotovilo za dobro zabavo in vas zlahka zvabijo na plesišče. Čisto prava bavarska zabava!

Vinograd 27. oktober Kaj dogaja Predmartinovanje v Novi Gorici

Cena vstopnice v predprodaji do 20. oktobra le 5,00 EUR. V ceno vstopnice je všteta konzumacija 4 dcl piva Paulaner s promocijskim kozarcem.

Cena vstopnice s konzumacijo od 21. do 26. oktobra 7,00 EUR.

Cena vstopnice na dan Oktoberfesta 10,00 EUR.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice