Kaj dogaja
159 ogledov

6. Noč čarovnic v dvorcu Rakičan

noč čarovnic Žurnal24 main
V soboto, nedeljo in torek, 27., 28., in 30. oktober, bodo dvorec blizu Murske Sobote zajele čarovnice.

Letošnje leto bodo dvorec Rakičan že šestič zajele čarovnice in priredile kar tridnevno čarovniško zabavo, ki se bo pričela v soboto, 27. 10., v večernih urah, se nadaljevala v nedeljo 28. 10. od 13:00 ure naprej, vse tja do zgodnjih jutranjih ur in se s kratko ponedeljkovo pavzo zaključila v torek 30. 10., s popoldanskim programom ter večerno zabavo. Organizatorji so pripravili pester, srednjeveško in čarovniško-zabavno obarvan program, namenjen vsem generacijam. Prireditev bo potekala v vsakem vremenu – tudi v čarovniško ogrevanem velikanskem šotoru. Velika večina aktivnosti, razen večernih koncertov, je brezplačnih.

Vinograd 27. oktober Kaj dogaja Predmartinovanje v Novi Gorici

Kulinarika

Na čarobni trati pred dvorskim poslopjem bo za vse lačne obiskovalce pripravljena pestra gostinska ponudba, kjer boste lahko našli in preizkusili lokalne kulinarične dobrote kot so bujta repa, bograč, langaš, posolanke, indinjače... Na voljo bo tudi žar ponudba. Seveda bo poskrbljeno tudi za potešitev čarovniške žeje, saj bo na voljo več šankov, kjer se bodo obiskovalci lahko odžejali s čarobnimi napoji in čarovniškimi napitki.

bioexo 26. do 28. oktober Kaj dogaja Razstava eksotičnih živali

Tržnice

Dogajanje bodo orgnizatorji dopolnili z lokalno, srednjeveško in tržnico ostalih izdelkov. Na lokalni tržnici se bodo predstavili ponudniki lokalnih kulinaričnih dobrot in izdelkov domače obrti, na srednjeveški tržnici pa bodo obiskovalci lahko našli mednarodno ponudbo različnih izdelkov iz srednjeveškega časa.

Oktoberfest 27. oktober Kaj dogaja Oktoberfest sredi Maribora

Glasbeni program (potreben nakup vstopnice)

Sobota: 27.10. 2018 ob 19:00
Parni Valjak * Lačni Franz
Weekend Band * Cover Lover * Trifrtalenadesejt

Nedelja: 28.10. 2018 ob 13:00
Magnifico * BQL * Vigor
Victory * Luka Basi

Torek: 30.10. 2018 ob 16:00
Orlek * MI2 * Opča Opasnost
Challe Salle * Nipke * Trkaj * Ines Erbus

Za več informacij obiščite spletno stran dogodka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice