Avstrijec silovito trčil v hrvaškega novinarja

Foto: Print Screen felller
Pretekli konec tedna se je v Söldnu začela nove sezona svetovnega pokala v alpskem smučanju.
Oglej si celoten članek

Z ženskim veleslalomom v Söldnu se je v soboto začela 54. sezona belega cirkusa. Pri dekletih se je zmage veselila komaj 17-letna Avstralka Alice Robinson, ki je za šest stotink sekunde ugnala najboljšo smučarko na svetu Američanko Mikaelo Shiffrin

Veleslalom Senzacija: 17-letnica šokirala kraljico belih strmin

17-letnica Alice v čudežni deželi: Še vedno sem v šoku

Po prvi vožnji je zelo dobro kazalo tudi najboljši slovenski veleslalomistki Meti Hrovati, ki je imela četrto izhodišče, a je v finalu žal naredila napako in ostala brez uvrstitve. Za najboljšo slovensko uvrstitev je tako poskrbela povratnica po poškodbi Tina Robnik na 11. mestu.

"Smo zraven" Novi trener Slovenk zadovoljen z izkupičkom

Kar ni uspelo Hrovatovi, pa je dan kasneje Žanu Kranjcu. Ljubljančan je v finalu nedeljskega veleslalolma, po prvi vožnji je bil četrti, pridobil eno mesto in sezono začel z uvrstitvijo na najnižjo stopniko. Štefan Hadlin je obstal v prvi vožnji.

Izjemno! Kranjec že na prvi preizkušnji sezone na stopničkah!

Pred moškim veleslalomom v Söldnu je prišlo tudi do neljubega incidenta, v katerem jo je skupil hrvaški novinarski kolega Krešimir Gotlin. Med treningom na ledeniku se je vanj zaletel avstrijski smučar Manuel Feller, medtem ko je Gotlin čakal na hrvaškega asa Filipa Zubčića. Po poročanju hrvaški medijev novinar ni utrpel resnih poškodb.

Odmevi Kranjec zadovoljen, trener našel razliko med njim in Pinturaultom Slovenski junak Samozavestni Kranjec optimističen za nadaljevanje

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • vec
    12:33 31. Oktober 2019.

    Hrvaški AS nima veze pri njih, ali si prvi ali zadnji, že samo da si HR si AS, bog i …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.