Nič ne bo od težko pričakovanega obračuna med Dragićem in Dončićem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dončić se ponoči ne bo srečal z Dragićem.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkar Luka Dončić je na seznamu poškodovanih igralcev za naslednjo tekmo lige NBA, ki jo bo Dallas Mavericks igral v noči na nedeljo proti Chicago Bulls Gorana Dragića. Kot je sporočil njegov klub, ima Dončić težave s stegensko mišico.

Pri Dallasu bosta poleg Luke manjkala še Josh Green, katerega muči poškodba komolca, prav tako pa v postavi ne bo niti Maxi Kleberja, ki se ukvarja s poškodbo stopala.

Dallas je sedmi na zahodu z razmerjem 13-12, Chicago pa na vzhodu zaseda 12. mesto z desetimi zmagami in štirinajstimi porazi. Tokratni obračun med Chicagom in Dallasom pa bi bil sicer šele prvi dvoboj Dončića in Dragića, odkar je Goran letos poleti zamenjal klub ter podpisal za moštvo iz vetrovnega mesta.

Luka in Goran sta se sicer v ligi NBA do sedaj pomerila šestkrat, od tega je Luka dobil štiri tekme, na dveh pa se je veselil Dragić. Luka sicer na tekmah proti svojemu velikemu prijatelju povprečno dosega 26 točk, 9,5 skokov in 8,8 aistenc, medtem ko ima odlično statistiko proti svojemu mlajšemu rojaku tudi Dragić, ki povprečno dosega 15,2 točke in 5,2 skoka ter 5,2 asistence na tekmo.

Zanimivo je, da je Dragič proti Dončiću dobil njuna prva dva obračuna (oba v dresu Miamija), medtem ko je na njunih zadnjih štirih tekmah (dvakrat proti Miamiju in enkrat proti Torontu in Brooklynu) vedno slavil Dončić.

Zapomnil si bo Luko Kaj takega se mu še ni zgodilo! Luka osmešil najboljšega na svetu Reakcija šokirala Takšnega Luke še nismo videli! Po tekmi znorel nad soigralci in trenerjem Luka proti Giannisu Dončić dvignil na noge dvorano, na koncu so odločili prosti meti O Dončiču Takšno mnenje ima zdaj Porzingis Nekdanji as udaril: "Luka ni kandidat za naziv MVP!" Kako prisrčno Luka Dončić postal glavni junak reklame kultne znamke

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.