Šport > Košarka
205 ogledov

Nič ne bo od težko pričakovanega obračuna med Dragićem in Dončićem

Luka Dončić Goran Dragić Profimedia
Dončić se ponoči ne bo srečal z Dragićem.

Slovenski košarkar Luka Dončić je na seznamu poškodovanih igralcev za naslednjo tekmo lige NBA, ki jo bo Dallas Mavericks igral v noči na nedeljo proti Chicago Bulls Gorana Dragića. Kot je sporočil njegov klub, ima Dončić težave s stegensko mišico.

Pri Dallasu bosta poleg Luke manjkala še Josh Green, katerega muči poškodba komolca, prav tako pa v postavi ne bo niti Maxi Kleberja, ki se ukvarja s poškodbo stopala.

Dallas je sedmi na zahodu z razmerjem 13-12, Chicago pa na vzhodu zaseda 12. mesto z desetimi zmagami in štirinajstimi porazi. Tokratni obračun med Chicagom in Dallasom pa bi bil sicer šele prvi dvoboj Dončića in Dragića, odkar je Goran letos poleti zamenjal klub ter podpisal za moštvo iz vetrovnega mesta.

Luka in Goran sta se sicer v ligi NBA do sedaj pomerila šestkrat, od tega je Luka dobil štiri tekme, na dveh pa se je veselil Dragić. Luka sicer na tekmah proti svojemu velikemu prijatelju povprečno dosega 26 točk, 9,5 skokov in 8,8 aistenc, medtem ko ima odlično statistiko proti svojemu mlajšemu rojaku tudi Dragić, ki povprečno dosega 15,2 točke in 5,2 skoka ter 5,2 asistence na tekmo.

Zanimivo je, da je Dragič proti Dončiću dobil njuna prva dva obračuna (oba v dresu Miamija), medtem ko je na njunih zadnjih štirih tekmah (dvakrat proti Miamiju in enkrat proti Torontu in Brooklynu) vedno slavil Dončić.

Luka Dončić Jrue Holiday Zapomnil si bo Luko Šport Kaj takega se mu še ni zgodilo! Luka osmešil najboljšega na svetu Luka Dončić Reakcija šokirala Šport Takšnega Luke še nismo videli! Po tekmi znorel nad soigralci in trenerjem Luka Dončić Luka proti Giannisu Šport Dončić dvignil na noge dvorano, na koncu so odločili prosti meti Dončić Porzingis O Dončiču Šport Takšno mnenje ima zdaj Porzingis Luka Dončić Nekdanji as udaril: Šport "Luka ni kandidat za naziv MVP!" Luka Dončić Kako prisrčno Šport Luka Dončić postal glavni junak reklame kultne znamke
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice