Izziv za Dončića: "To bi bil njegov največji dosežek"

Foto: Twitter luka dončić
Nekateri NBA košarkarji se počasi vračajo na treninge, prostori teksaškega moštva Dallas Mavericks, katerega član je Luka Dončić, pa za zdaj še mirujejo.
Oglej si celoten članek

Moštva severnoameriške košarkarske lige postopoma odpirajo njihove prostore za vadbo, kjer bodo lahko košarkarji trenirali po prilagojenem programu in s strogimi omejitvami glede medsebojnega kontakta in drugih potencialno nevarnih aktivnosti.

Zaplet Hladen tuš za Dončića, šef Dallasa je odločno proti

Med najglasnejšimi nasprotniki prehitremu sproščanju varnostnih ukrepov je bil lastnik Dallas Mavericks Mark Cuban. Njegovi protesti so vodstvo lige celo prepričali v spremembo določila glede testiranja igralcev in trenerskega štaba.

Preobrat Grožnje Dončićevega šefa zalegle, liga NBA popustila

Medtem ko so nekatera moštva že začela s pripravami na nadaljevanje sezone, pa v Dallasu ne želijo prehitevati dogodkov, saj je zdravje igralcev, kot vselej poudarja Cuban, še vedno na prvem mestu.

To so številke Nadaljevanje sezone da ali ne? Košarkarji povedali svoje

Prvi zvezdnik Dallasa Luka Dončić je trenutno še vedno v Sloveniji, vendar se bo bržkone kmalu odpravil čez lužo. Liga NBA je moštvom izdala tudi varnostno priporočilo, naj se igralci na treninge oziroma v državo, če je to le mogoče, vračajo z avtomobili in ne z letali, kar je ameriško novinarko Callie Caplan spodbudilo, da se je domislila prav posebnega izziva.

Iz zakulisja Multimilijarder razkril skrivnost o Dončiću

"Luka je naredil veliko neverjetnih stvari, a vožnja z avtomobilom iz Slovenije v Dallas bi zagotovo pristala na vrhu tega seznama, če bi mu uspelo," je v šali zapisala novinarka.

Žaluje Zvezdnik Lakerjev: "Kako pojasniti šestletniku, da mu je umrla mama?" 'Jugo' Dream Team "Kateri klovn je avtor tega seznama?"

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:21 16. Maj 2020.

    Naj si natakne rokavčke in natakne račko okol vampa pa v Koper in naj zaplava,ko Martin Strel?Pol pa upam,da enkrat …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.