Zakaj niso intervjuvali Jordanovih žena?

Foto: Profimedia michael jordan
Dokumentarni film The Last Dance ni vseboval ne bivše niti aktualne soproge Michaela Jordana.
Oglej si celoten članek

Prah po objavi dokumentarnega filma o vzponu Michaela Jordana in dinastiji Chicago Bulls se počasi polega, na dan pa še vedno prihajajo nove informacije o nastanku filma, ki je pred televizijske zaslone prikoval na milijone košarkarskih navijačev po vsem svetu.

SMS sporočilo Legendarni Hrvat se je pritožil Jordanu, to je dobil v odgovor

S pričevanji nekdanjih soigralcev, tekmecev, sodelavcev in novinarjev je dokumentarec razodel številne skrivnosti največjega košarkarja vseh časov, zanimivo pa je, da je je bilo seciranje Jordana omejeno na njegovo profesionalno kariero, o zasebnem življenju pa je bilo povedanega zelo malo.

Zelo lepo se je to pokazalo že z izbiro lokacije snemanja, saj nobeden od intervjujev z Jordanom ni bil opravljen v katerem izmed njegovih domovanj.

Vrtoglav znesek Takšne donacije pa še ne! Jordan razvezal mošnjiček

Kot je pojasnil izvršni producent filma Mike Tollin, je šlo za zavestno odločitev ustvarjalcev, ki so menili, da družinska zgodba šestkrantega prvaka lige NBA ni združljiva z rdečo nitjo pripovedi, obnem pa so želeli spoštovati Michaelovo željo po varovanju zasebnosti njegovih ožjih družinskih članov.

Netipično Jordan: "Dovolj je. Besen sem!"

"Imeli smo seznam tem, ki smo jih želeli obdelati. Hazardiranje, teorije zarote o upokojitvi, očetova smrt, pomanjkanje aktivizma in soigralci," je povedal Tollin.

"Dotaknili smo se vseh omenjenih kategorij. Že na začetku smo se vprašali, ali je to družinska drama ali drama na delovnem mestu? Vsi smo bili mnenja, da je poudarek na karieri. Z režiserjem nisva bila bil naklonjena ideji, da bi imeli otroci in obe ženi glavne vloge v filmu."

"Michael je zelo zaščitniški do svoje zasebnosti. Vesel je bil, ko je bilo vsega tega konec in se je lahko vrnil v normalno življenje. Nikoli ni rekel, da ne smemo govoriti z ženama, vendar se nam je zdelo, da to ne bi koristilo zgodbi," je dodal producent.

Noro Za odrezek odštel 25.000 dolarjev

Ustvarjalci filma The Last Dance so intervjuvali 105 ljudi.

Obletnica 36 let od smrti košarkarja, ki so ga primerjali z vrstnikom Jordanom

Razmerje Edini košarkar, ki je pozitiven v dvobojih z Jordanom, Kobejem in LeBronom

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.