Šport > Košarka
3279 ogledov

Legendarni Hrvat se je pritožil Jordanu, to je dobil v odgovor

chicago bulls 1995/1996 jordan pippen rodman kukoč harper Profimedias
Hrvaški košarkar še nikoli ni bil tako medijsko oblegan kot sedaj. Niti v času, ko je s Chicago Bulls osvojil tri zaporedne naslove prvaka.

V izjemno priljubljenem dokumentarnem filmu The Last Dance, v katerem je prikazan vzpon Michaela Jordana in košarkarske dinastije Chicago Bulls, je stransko vlogo odigral tudi eden najboljših hrvaških košarkarjev vseh časov Toni Kukoč

Dolgoletni član bikov iz vetrovnega mesta (1993-2000) je bil eden ključnih mož na poti do drugega "three-peata", za kar si je leta 1996 prislužil celo priznanje za najboljšega šestega košarkarja (rezervista) v ligi.

michael jordan Vrtoglav znesek Šport Takšne donacije pa še ne! Jordan razvezal mošnjiček

Kukoč se je zaradi dokumentarca spet znašel v središču medijske pozornosti, kakršne ni bil deležen niti na vrhuncu svoje športne poti. "Jordanu sem poslal sporočilo, da so me novinarji v zadnjih tednih klicali pogostje kot kadarkoli v karieri," je za srbski Sportklub razkril Kukoč in dodal: "Michael mi je odgovoril samo z 'lol'. (ang: laughing out loud, op. a.). Samo sarkastično se je nasmejal."

Kukoč, olimpijski podprvak iz Barcelone (1992), kjer sta mu Michael Jordan in Scottie Pippen pripravila peklensko dobrodošlico, ker sta želela osmešiti generalnega direktorja Jerryja Krausa, ki je po njunem pretiraval s hvalo na račun Hrvata, je užival ob ogledu dokumentarca, čeprav si je želel, da bi bilo več poudarka na sami igri.

"Lepo je bilo spet videti vse soigralce, kako smo izgledali in kakšna drama nas je obkrožala. Morda me je nekoliko bolj zanimala naša igra, da bi ljudje videli, kako zelo smo uživali, čeprav se je vzporedno odvijala tudi drama," je dodal 51-letnik.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice