Avto
7 ogledov

15-letnik kupil in razbil aston martina

Aston martin
1/3
Facebook
Da kupiš in tri dni kasneje razbiješ aston martina, se sliši bizarno. Ampak kako opisati dogodek z eno besedo, če to stori 15-letnik?

Zgodilo se je v Rusiji, za vsem pa stoji 15-letni fant, za katerega ruski mediji poročajo, da gre za Konstantina P., vratarja nogometnega kluba Zenith 84. Da, gre za letnik 1999!

Konstantin sicer vztraja, da je bil aston martin novoletno darilo zanj in da mu ga je podaril oče, vendar se je po nesreči javil prejšnji lastnik supešportnika in mladca postavil na laž. Kot namreč trdi nekdanji lastnik z imenov Dimitrij, so 31. decembra k njemu domov prišli trije mladoletniki, vsi oblečeni v trenirke nogometnega kluba Zenith. Konstantin mu je na roke odštel denar za avto, nakar sta se dogovorila, da mu ga dostavi v središče Moskve. 

Športni užitek golobradca ni trajal dolgo

Tri dni kasneje je bil avto že pošteno obtolčen, saj se je Konstantin z njim očitno nič kaj nežno zaletel z VW tiguanom. Priče so povedale, da je po nesreči Konstantin celo zapustil prizorišče. Golobradec je priznal, da jo je ucvrl, saj da se je ustrašil, ker še nima izpita. V svoj zagovor pa je povedal, da je skozi križišče vozil zelo počasi, le 50 km/h. Pogledal naj bi celo levo in desno. Nato pa naj bi vanj od nekje v desni bok priletel tiguan, ki je po besedah mladega golmana divjal z vsaj 80 km/h. 

O verodostojnosti izjav bo odločila preiskava. 

Komentarjev 1
  • donator 12:21 06.januar 2015.

    A.L., na sliki je VW Touareg, zadnji model, in ni nobenega Tiguana.