Avto
3 ogledov

A7 prihaja v Detroit

A7 je naslednji izmed napovedanih avtomobilov v vse bolj popularnem podrazredu p Žurnal24 main
Kljub velikemu zanimanju javnosti (beri: paparacev) je Audi do danes uspel ohraniti svojega prihajajočega štirivratnega kupeja stran od fotoaparatov.

Zdaj pa je nastopil trenutek resnice in po pisanju nekaterih ameriških medijev bodo prihodnji mesec v Detroit iz Ingolstadta na svetovno premiero pripeljali koncept A7. Ker je pri Audiju navada, da so koncepti že skorajda gotovi serijski modeli, je do pravega utelešenja konkurenta MB CLS ali še svežemu porsche panameri le še korak.

PREBERITE: Audija A7 smo že napovedovali

Audi je pred časom že uradno objavil skice projekta, prav te dni pa s Finske prihajajo vesti o testiranju skrbno zakumufliranega A7.


V Detroitu tudi R8 V10
Nemci bodo torej v Detroitu imeli zelo vidno vlogo, ki bo toliko bolj opazna zaradi odpovedi številnih razstavljalcev. Poleg A7 bodo pokazali tudi model R8 V10 s 5,2-litrskim motorjem z neposrednim vbrizgom goriva (386 kW/525 KM). Od nič do sto potrebuje 3,9 sekunde, največja hitrost je 316 km/h.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.