Avto
8643 ogledov

Mimoidoči zgroženi, ko so videli, kaj gleda iz bazena na strehi audija

Reševalni pas/Twitter
Policisti so bili zgroženi, ko so videli, kaj je v napihljivem bazenu, ki ga je prevažala kar na strehi športnega terenca audi Q5.

Američanka Jennifer Janus Yeager se je odločila, da bo napihljiv bazen odpeljala do prijateljice. Ugotovila je, da je prevelik za v avto, zato se je odločila, da ga bo do cilja prepeljala kar na strehi.

Šolski avtobus Tvegano Avto Prevoz otrok v šolo tempirana bomba

Ker se je bala, da ga bo z vozila odpihnilo, se je odločila, da ga obteži kar s svojimi otroki, ki jih je posedla v bazen na strehi svojega športnega terenca audi Q5. Mimoidoči so bili šokirani, ko so videli, da iz bazena na strehi avtomobila gledajo ven glave otrok. Eden od njih je poklical policiste, ki so jo takoj aretirali. Voznico so po plačilu varščine izpustili iz pripora. Zdaj jo čaka sojenje. Obtožnica zoper voznico je dolga, saj jo med drugim bremeni ogrožanja zdravja in življenja otrok, nevarno vožnjo in dejstvo, da ni zagotovila pogojev za varen prevoz otrok.

Otrok v avtu Svet Štirje otroci od 10 do 14 let pobegnili od doma, z avtom prevozili tisoč kilometrov

Policija je na svojem Twitter profilu javno objavila, da bodo vse, ki bodo vstavili svoje otroke v napihljiv bazen na streho vozila aretirala.
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.