Avto
30451 ogledov

Audijev novi oglas sprožil val kritik

Youtube
Nemški Audi se je opravičil za oglas, v katerem so posneli deklico, ki je naslonjena na športni avtomobil znamke Audi pojedla banano. To je na Twitterju takoj povzročilo plaz kritik.

Reklama je zaradi oglaševalskega motiva povzročila pravo nevihto kritik. Proizvajalcu premijskih avtomobilov so namreč očitali, da je otrokova drža, ko je bila deklica naslonjena na prednji del avtomobila, izzivalna in smrtno nevarna.

Nekateri so opozorili, da voznik ne more videti otroka, ki mu glava ne seže visoko nad pokrovom motorja in je naslonjen na sprednji odbijač avtomobila.

Priključno-hibridni audi A6 avant Avto Še en audi s čudežno porabo

"Za posnetek se iskreno opravičujemo. Poskrbeli bomo, da ga v prihodnje ne bomo uporabili," je bil odziv iz podjetja. Nekateri so s kritikami šli celo tako daleč, da so zapisali, da so banane in avtomobili pogosto simboli moškega poželenja. Audijev angleški slogan se namreč glasi: "Naj vaše srce bije hitreje - na vsak način."

Audi Avto Mislite, da je to audi? Opekli se boste ...

Sporni oglas z dekletom je bil posnet za promocijo Audijevega športnega modela RS4, na njihovi spletni strani pa se ta model oglašuje kot družinski avtomobil, kar je verjetno sprožilo plaz negativnih kritik na družbenih omrežjih.

Napaka na motorju lučka Pozor Avto Pet najpogostejših razlogov, da se vam prižge zloglasna lučka

audi duo, priključni hibrid Avto Audijev priključni hibrid izpred treh desetletij

Pri Audiju so v »čivku« poudarili, da je bil motiv pokazati, da je oglaševani avtomobil družinski model in da se lahko tudi najmanjši udeleženci v prometu sprostijo in zanesejo na različne sisteme za pomoč vozniku in zaviranje v sili. To je bila napaka, so še sporočili iz podjetja.

Komentarjev 7
 • Avatar Perriolla
  Perriolla 01:49 06.avgust 2020.

  Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

 • bobo7 16:28 05.avgust 2020.

  Ka te zaj že deklice ne smejo več imeti kiklic, al pa kratkih hlačk, ja pa kam smo prišli. Menim da so to kritiki res čudni al pa pedoti

 • Lion007 16:25 05.avgust 2020.

  V kaj vse se ljudje spuščajo. Jaz niti pomislil ne bi na kaj takega. 💏🚘🧑‍🤝‍🧑👭👫👬