Avto
4926 ogledov

Avto, v katerem se lahko naenkrat pelje nogometno moštvo

Kia carnival
1/9
Kia
Ste si želeli, da bi lahko v osebnem avtomobilu prevažali celotno nogometno ekipo? Kia ima enoprostorca, v katerem se lahko hkrati pelje 11 potnikov.

Kia carnival minivan ima lahko v kabini kar 11 sedežev. Pri korejskem proizvajalcu vozil se zavedajo, da je vstopanje 11 potnikov v vozilo zahteven izziv, zato so kar s pomočjo videa podali navodila za tiste, ki bodo kupili tretjo generacijo tega enoprostorca.

Kia carnival | Avtor: Kia Kia

KIA Avto Kia: Letos bomo pokazali električne avtomobile z dosegom 500 km!

Kia carnival se od leta 1998 prodaja na domačem trgu, v Južni Koreji, v ZDA pa se enoprostorec imenuje sedona. Od leta 2022 naprej se bo tudi v ZDA poslovilo ime sedona, ki ga je dobil po slikovitem mestecu v Arizoni v ZDA. Zamenjali ga bodo z imenom carnival, ki je znano po vsem svetu. Ta sprememba bo omogočila večjo prepoznavnost blagovne znamke v prihodnosti, saj želi Kia postati bolj globalna znamka.

Kia carnival | Avtor: Kia Kia

Hyundai Kia E-GMP polatforma Avto Korejci zgradili osnovo, okoli katere bodo nastali napredni avti

Trenutna generacija kia carnival je bila korejskim kupcem predstavljena junija 2020. Zelo prilagodljiv enoprostorec ponuja številne konfuguracije sedežev, ki se jih lahko poklopi v ležišče, lahko pa v carnivalu na klasičnih sedežih sedi do enajst oseb.

Kia carnival | Avtor: Kia Kia

Kako jim je to uspelo, poglejte v videu.

Komentarjev 1
  • Ivo 08:07 15.marec 2021.

    Avto za koronske čase. Za velike "mehurčke" 😉