Avto
2737 ogledov

Benzema dohitel Ronalda

Karim Benzema instagram
V nogometnemu klubu Real Madrid sedaj že dva nogometaša, ki si lastita "najhitrejši" avto na svetu.

Bugatti je pred nekaj dnevi najavil, da je stranki predal svoj stoti izdelani avto chiron. Čeprav uradnih testov še niso opravili, gre za enega najhitrejših avtov, če ne najhitrejšega na svetu, prav pa tako je med najdražjim serijskimi avti na svetu.

Cristiano Ronaldo je pred nekaj meseci razkazal svetu, da ima v svoji garaži novo dragoceno igračko. Sedaj pa je prek Instagrama to potrdil še drugi član "belega baleta" - Karim Benzema. 30-letnik Francoz je dokazal prefinjen okus, saj njegov superstroj ni kaj preveč načičkan, temveč kombinacija črne in sive barve ob svetlečih platiščih govori sama zase. 

 

It takes nothing to join the crowd. It takes everything to stand alone.☄️

A post shared by Karim Benzema (@karimbenzema) on

Klubska kolega Benzema in Ronaldo si torej skupaj lastita dva odstotka celotne Bugattijeve aktualne proizvodnje, k temu pa je treba prišteti še, da ima vsak doma parkiranega še predhodnika veyrona. Oba sta znana kot zagrizena zbiratelja ultra dragih in ultrahitrih avtomobilov.

Vsega skupaj bodo pri francoski znamki napravili le 500 chironov, med katerimi pa bo nekaj ultraredkih različic "sport". Za tiste, ki jim 1.100 kilovatov (1500 KM) ne bo dovolj in ki se želijo zelo približati znamki 500 km/h.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Janez_53 08:52 31.maj 2018.

    Ja kaj za kreaturo pa imate na fotografiji poleg avtomobila???