Avto
54 ogledov

BMW bo sliko kamer prenesel kar na telefon

BMW remote 3D view BMW
BMW je namignil na zelo zanimivo in tudi uporabno lastnost nove serije 5 - lastnik se bo kar prek telefona priklopil na kamere avta.

BMW je predstavil tehnologijo Remote View 3D. Prek BMW aplikcaije bo uporabnik lahko na zaslonu telefona spremljal 360-stopinjski pogled okoli avtomobila. Za zdaj Bavarci kaj več o funkcionalnosti te novosti niso želeli povedati, zato bo potrebno počakati do skorajšnje premiere nove generacije 5. 

Lahko pa bi špekulirali, da bo Remote View 3D prišel prav pri parkiranju na daljavo, saj bo tako mogoče na daljavo spremljati okolico avtomobila. Sedanje parkiranje na daljavo, kot ga pozna serija 7, omogoča le vožnjo naprej in nazaj do zaznane ovire. 

Morda pa bo Remote View 3D imel tudi kakšno varnostno funkcijo, saj bo morda omogočal video nadzor avta na daljavo ali celo snemanje, če se bo z njim dogajalo kaj nepooblaščenega. Bomo videli, dobesedno.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:18 29.avgust 2016.

    " lastnik se bo kar prek telefona priklopil na kamere avta."In katera kamera avta je tako visoko nad avtomobilom ?Butasta slika.V resnic ne bo tak lepo zgledal kot v kakšni GTA igri kjer vidiš zadeve iz zraka. ...prikaži več Razn če bodo v ponudbo dodal še skritega drona ki bo na ukaz odprl prtljažnik in poletel iz avtomobila da bi posnel avto iz zraka. Sam v članku ni nikjer letalnik omenjen.

  • URIAH HEEP 09:20 28.avgust 2016.

    A super, poleg mikrofonov nas bodo sedaj še kamere snemale v avtih!Lep se tole špijunira