Avto
4233 ogledov

Bomo dobili najdražjo registrsko tablico?

youtube
Obeta se nov rekordni znesek za registrsko tablico.
Ženska voznica anketa Avto Najnevarnejša registrska tablica je ...

Britanska registrska tablica F1 ima vse možnosti, da postane najdražja na svetu. Trenutno je v ponudbi Regtransfersa, cena pa je neverjetnih 13,8 milijona evrov, oziroma kar 15,5 milijona evrov z vključenimi davki. 

Avtomobil, ki bo nosil takšno tablico, bo povsem v ozadju. Prestiž ni samo avtomobil Avto Registrska tablica, vredna deset milijonov

Če se bo našel kupec, bo to najdražja registrska tablica na svetu, njen avtor pa bo lastnik poslovne poteze desetletja. Afzal Kahn, ustanovitelj avtomobilskega podjetja Kahn Design, je namreč leta 2008 tablico kupil za 730 tisoč evrov. Od takrat naprej jo uporablja na svojih ekskluzivnih avtomobilih. Po pisanju Daily Maila je leta 2013 zavrnil ponudbo v višini 7,6 milijona evrov. Od takrat naprej je zavrnil še nekaj ponudb, ki so segle do 11,5 milijona evrov. 

Lastniki večih vozil iste kategorije so po sedanji ureditvi primorani registrira praznuje 120 let Avto Pred 120 leti prva registrska tablica

Spomnimo, do zdaj je največji znesek, 11,4 milijona evrov, za registrsko tablico z napisom "1" leta 2008 odštel Saeed Abdul Ghafour Khouri.

Prometno dovoljenje Avto Za te modele avtov je registracija po novem lahko skoraj zastonj
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.