Avto
18 ogledov

Bugatti nonšalantno v laferrarija

Veyron in laferrari Youtube
Na parkirišču vzvratno zapeljal v drug parkiran avto ... Dogaja se ves čas. Bolj redko pa se zgodi, da unikatni bugatti na ta način načne nos laferrariju. Ali pa da porsche spyder podrgne svojega "brata" 911.

Zgodilo se je Parizu pred (kajpada) prestižnim hotelom George V. Voznik v kakšna dva milijona evrov težkem bugatti veyronu l'or blanc, ki je zaradi posebne izvedenke zunanjosti in notranjosti edini na svetu, je skušal zapeljati iz tesnega parkirnega prostora, potem ko mu je zadaj dokaj blizu parkiral ferrari laferrari. 

Voznik v italijanskem lepotcu se je sicer pričel umikati nazaj in zdelo se je že, da se bo vse končalo v redu. Nato pa je veyron, ki je gotovo imel vključeno vzvratno kamero in kup piskajočih pomagal, skočil in z ritjo pošteno udaril po koničastem nosu rdečega vranca. Sledilo je še eno presenečenje, saj je lastnik veyrona ne da bi se sploh obotavljal, preprosto odpeljal. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.