Avto
55 ogledov

Častimo vožnjo z novim športnikom

Toyota GT 86 Toyota
Pridružite se nam 17. junija v centru varne vožnje AMZS na Vranskem. Izpopolnili se boste v varni in varčni vožnji ter doživeli nepozabne dogodivščine, med drugim slovensko premiero Toyotinega novega športnika.

Var(č)en. 17. junija od 10. ure se nam pridružite v centru varne vožnje AMZS Vransko. Ob robu tekmovanja v spretnostni in varčni vožnji smo pripravili pester program. Vsakdo se bo naučil kaj koristnega za vožnjo, možni pa bodo tudi praktični preizkusi.

Na slovenski premieri Toyotinega športnika GT 86 bodite med prvimi, ki boste sedli vanj. Vaš voznik atraktivnega vozila bo reli dirkač Andrej Jereb, na off-roadu pa vam bo adrenalin nabil puščavski lisjak Miran Stanovnik.

Tu bodo še brezplačne vožnje kartinga, vožnje s kolesi trial in skuterji ter testne vožnje z vozili Toyota, medtem ko bo kozmetična hiša Shiseido predstavila poletno kolekcijo.

Za varstvo najmlajših bo poskrbljeno, za vse obiskovalce pa pripravljamo veliko nagradno igro s številnimi nagradami. Vstop je prost, lačni in žejni ne boste.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.