Avto
84 ogledov

Če bi BMW oblikovali Italijani

BMW X roadster koncept
1/8
Aldo Schurmann
Prihodnost sveta je v rokah mladih, omenjeno dejstvo pa zagotovo velja tudi za oblikovanje avtomobilov. Predstavljamo vam futuristični BMW X roadster koncept, kot si ga je zamislil Italijan.

Aldo Schurmann, študent oblikovanja na IAAD (Istituto d’Arte Applicata e Design) v Italiji je predstavil svojo zamisel, kakšen videz bi moral imeti BMW X roadster koncept, dvosed s športno dušo in elegantno obliko. Koncept spominja na superšportni audi R8. Na sprednjem delu izstopa masivna maska hladilnika, na zadnji bok so nameščene reže za zrak. Zanimiv detajl je zadnji spojler, ki se pri večjih hitrostih samodejno dvigne.

Komentarjev 1
  • bla_blabla 12:19 05.julij 2012.

    >Zanimiv detajl je zadnji spojler, ki se pri večjih hitrostih samodejno dvigne.<In zakaj bi naj to bio zanimivo??? To ni neka novost, da bi lahko rekli da je zanimivo. Kaj si placan po besedah in zaradi denarja pises ...prikaži več bedarije? Te se lahko napises da je avto crne barve bolj temen od belega in da ima avto najboljsi oprijem, ko se vse 4 gume dotikajo ceste. Bos takoj zasluzo se malo vec.WTF!!!