Avto
2 ogledov

Če bi Božiček vozil rolls-roycea

V Bentleyjevih saneh bi se Božiček peljal hitro in udobno. Seveda pa tudi zelo o Žurnal24 main
Božiček je že zelo star gospod, ki bi si med napornim raznašanjem daril lahko privoščil nekaj udobja. Kako bi izgledalo, če bi jima sani izdelali pri Bentleyju ali Rolls-Royceu?

Pri britanski reviji Car magazine so za pomoč zaprosili oblikovalce štirih proizvajalcev: Bentleyja, Rolls-Roycea, Forda in Nissana. Rezultati so Božička prav gotovo navdušili, saj so mu vsi štirje ponudili moderno oblikovane sani, s katerimi bi mimogrede in udobno prekrižaril svet ter razdelil darila v nekaj pomežikih.

Tako bi Božička prevažali pri Fordu. © Car magazine

 

Verjetno ni treba ugibati, da sta mu najbolj pisani na kožo kreaciji luksuznih sani. Bentley mu je pripravil sani na podlagi modela continental GTC cabrio z nezamenljivo silhueto, štirimi sprednjimi žarometi. Prostor na sovoznikovem sedežu pa je našel tudi Rudolf, katerega nos odslej skrbi za dodatno  razsvetljavo poti.

 

Kreacija rolls-roycea © Car magazine

 
Tudi pri Rolls-Royceu bi bili pripravljeni opremiti starega dobrotnika z lastno kreacijo. Sani je zrisal Andreas Thurner in vanje na posrečen način ujel tradicionalno vprego in sani z letečo gospo na vrhu hladilnika.

 

Nissanove sani spominjajo na enega od najbolj vročih avtomobilov letošnjega leta. © Car magazine

 
Pri Fordu in Nissanu so prav tako pripravili zanimive kreacije, prvi bi Božička postavili v kinetično oblikovane sani, drugi pa kar v superhitre sani, ki povzemajo navdih v športnem GT-R-u.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.