Avto
2147 ogledov

Čisto na vrh nenavadnega stolpa postavili svojega šefa

Volvo FH
1/5
Volvo
Volvo je spektakularno, s štirimi tovornjaki drug nad drugim, pokazal prenovljeno FH linijo.

Za piko na i so čisto na vrh najvišjega tovornjaka postavili svojega šefa Rogerja Alma. S tem so želeli pokazati, kako zelo zaupajo trdnosti in zmogljivosti svojih vozil.

FH linija težkokategornikov velja kot ena najbolj prodajanih v Evropi. Iz njene srede prihaja tudi najmočnejši serijski tovornjak v Evropi, model FH 750.

S prenovo je FH dobil nekoliko posodobljen videz, bolj prijazno notranjost, veliko novih asistenčnih sistemov in dopolnjeno tehnologijo pri pogonu za zniževanje porabe. 

Nove Volvove tovornjake boste na cesti spoznali po drugačnih prednjih lučeh, ki so po novem v obliki puščice. Gre za prvi težki tovornjak na svetu, ki ima lahko matrične LED žaromete. Notranjost je zdigitalizirana, voznik ima pred seboj prilagodljivi 10-palčni zaslon, prek katerega lahko med drugim prek kamer spremlja dogajanje na desni strani tovornjaka. Dodali so sisteme, ki jih poznamo že iz avtov - glasovno upravljanje, prepoznavanje in prilagajanje omejitvam ...

Volvo FH | Avtor: Volvo Volvo

Notranjost je dobila nekaj izboljšav za boljšo prijaznost na dolgih poteh, medtem ko je na voljo dvosklopčni menjalnik, ki prenos na gnana kolesa omogoča brez prekinitve, kar je še posebej idealno za prevoz tekočin.

 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • vegesria 07:41 07.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks